Officieel Partner

Aan de Markt in Hapert runt Susan Lamers Voet en Goed. Wanneer je houdt van wandelen of hardlopen, ben je hier aan het juiste adres voor een deskundig advies. Susan maakt persoonlijk contact en weet ervaring en kennis te combineren. Zijn er voet-, heup-, teen-, knie- of rugklachten, dan kun je terecht voor podotherapie. Deze combinatie is uniek en online niet te koop. Kortom, bij Voet en Goed vind je prettige service, perfect passende schoenen en de juiste uitrusting!

Voet en Goed is officieel partner van Outdoorspecialist.nl

Outdoorspecialist.nl is een unieke samenwerking tussen de beste lokale outdoorspecialisten en toonaangevende merken in de outdoorbranche.

1. Geschiedenis van Voet en Goed

Geschiedenis van Voet en Goed

1

Van sportzaak Ambition naar Voet en Goed

Toen Susan Lamers op de MDS (Middelbare Detailhandel School) een differentiatie moest kiezen, hoefde ze daar niet lang over na te denken. Met een sportieve achtergrond was de richting ‘sport’ een logische keuze voor haar. In 1993 behaalde ze haar diploma aan de MDS en kon ze de sportzaak ‘Ambition’ opstarten. In de eerste jaren verkocht ze artikelen voor zeer uiteenlopende sporten.

Door de jaren heen veranderde er veel op het gebied van sportartikelen. Ze veranderde de naam van haar bedrijf in ‘Voet en Goed’ en ging zich specialiseren in outdoor, wandelsport, running en podologie. Daarmee werd haar winkel een voorloper qua assortiment, inrichting en sfeer.

Vakmanschap en service

Wat al die jaren onveranderd is gebleven is het vakmanschap en de uitstekende service. Niet alleen Susan maar ook haar medewerkers hebben een gedegen opleiding achter de rug en beschikken over een ruime ervaring op het gebied van wandelsport, running, outdoor en podologie en podotherapie.

Wanneer je de zaak binnenloopt valt een royale, uitnodigende leestafel onmiddellijk op. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee kun je in alle rust schoenen uitproberen, kleding passen of je voeten laten onderzoeken. Natuurlijk is iedereen ook welkom om binnen te lopen voor een goed advies of gewoon voor een gezellig praatje.

Voet & Goed is een winkel met uitstekende wandel-
en sportkleding (zoals Schoffel, IcePeak en Rukka)
en wandel- en sportschoenen (zoals Lowa, Hanwag, Meindl, Merrell en Asics). Wandelaars/sporters
kunnen er terecht voor advies en expertise over
alles wat met de sport en wandelen te maken heeft. Ook voor voetklachten tijdens het wandelen, bewegen en sporten. Susan is gepassioneerd met haar vak
bezig en blijft zich ontwikkelen als ondernemer. Inmiddels heeft ze een podotherapeut in dienst
en worden speciale zooltjes gemaakt in het eigen podolab. Het hele proces van meten en maken
is voor de klant te volgen in de winkel.
Een tevreden klant komt terug

Het middelpunt van de zaak in Hapert is een lange tafel, met een sfeervol scheepskompas. Op de tafel ligt de krant van vandaag. En is er altijd goede koffie. “Hoeveel kopjes er aan deze tafel zijn gedronken? Niet te tellen. Mensen vertellen graag hun verhaal over hun klachten, zoeken een luisterend oor. Onze kracht is klanten veel aandacht geven, alle tijd voor ze nemen. Zo meten we eerst de lengte en breedte van de voet en kiezen we een schoen uit, waarvan we denken dat die het beste past bij het klachtenpatroon. Het strikken van de veters kan belangrijk zijn qua drukpunten en het voorkomen van blaren. Soms is alleen advies voldoende en verkoop je bewust niets: een tevreden klant komt terug. Kortom, de klant staat centraal bij alles wat we doen. We geloven in onze aanpak én in de producten die we verkopen.”

2. Waar staat Voet en Goed voor

Waar staat Voet en Goed voor

2

3. Toekomst visie

Toekomst visie

3

Regelmatig komen er nieuwe klanten via sport-
en wandelverenigingen. Eveneens via artsen, fysiotherapeuten en collega retailers, met wie we
goede relaties hebben. Ook verwijzen wij door, bijvoorbeeld naar een voetzoolreflextherapeute
of pedicure. En dat doen zij ook naar ons.
Voet en Goed groeit elk jaar. Waarom? Door vakmanschap, gastvrijheid en geduld. We leggen de klant uit wat hij koopt en communiceren altijd duidelijk: Voet & Goed is dé specialist in podotherapie, running en outdoor. Voet en Goed groeit door mond-tot-mondreclame: veel nieuwe klanten komen via via.
Ook hebben we zelf ontwikkelde ludieke acties.
Verder zijn we aangesloten bij “de Outdoorspecialist” een groep gespecialiseerde retailers met de neus dezelfde kant op als het gaat om outdoor, samenwerken en groeien. Samen delen is overwinnen.

We zijn helemaal klaar voor de toekomst!

Het maken van podotherapeutische werkzolen in werkschoenen is een nieuwe markt. De “originele”
zolen mogen niet zomaar vervangen worden door therapeutische steunzolen, deze moeten namelijk
aan strenge veiligheidseisen voldoen.
Zie verderop in dit magazine.

Zondag 22 maart 2020
7-12-16-21-26 kilometer
Voorjaarswandeling WVS de Grenslopers

Start: Den Eijkholt, Kapelerweg 3, 5575 BG Luyksgestel
Maak kans op 2 kaarten voor de Wandel4daagse in Nijmegen.

Woensdag 15 april 2020
9-14-19-24 kilometer
Voet en Goed wandeling

Haopertse Gaopertocht WVS de Grenslopers
Start: Gemeenschapshuis Den Tref, Alexanderhof 7, 5527 EH Hapert. Maak kans op een paar wandelschoenen van Merell

4. Agenda

Agenda

4

5. Partners

PARTNERS

5

Wij hebben zelf een gespecialiseerde podotherapeut in huis die zolen kan aanmeten en maken. Daarnaast werken wij samen met andere partners in de zorg:

Peeszorg

U kunt bij Pees Zorg terecht met langdurige of terugkerende peesklachten of een peesontsteking. Deze peesklachten kunnen op verschillende plaatsen in het lichaam ontstaan. www.peeszorg.nl

Fysiocenter Hapert

Heb je klachten of een blessure opgelopen? Fysiocenter Hapert helpt je snel op weg. www.fysiocenterhapert.nl

Fysiotherapie Bladel

Dankzij ons veelzijdig team zijn we experts op het gebied van sportfysiotherapie, orthopedische fysiotherapie en fysiotherapie voor kinderen. www.fysiobladel.nl

Pedicurezorg Hoogeloon

Gediplomeerd Pedicure, Medisch Pedicure en Sport Pedicure. www.pedicurezorghoogeloon.nl