Officieel Partner

Van Camp Outdoor uit Lunteren is een zeer gespecialiseerde Outdoorwinkel in Midden Nederland met een grote collectie wandel- en bergschoenen in diverse wijdtematen. Aan onze winkel zijn registerpodologen en gespecialiseerde verkoopmedewerkers verbonden, zodat u een optimaal advies krijgt.

Van Camp Outdoor is officieel partner van Outdoorspecialist.nl

Outdoorspecialist.nl is een unieke samenwerking tussen de beste lokale outdoorspecialisten en toonaangevende merken in de outdoorbranche.

Ga naar de speciaalzaak voor een juist advies!
In de Outdoorafdeling bij Van Camp Schoenen vind je een zeer uitgebreide collectie wandelschoenen van topmerken zoals Lowa, Hanwag, Meindl, Dolomiti, Grisport, ON en Salomon. Omdat niet iedere voet hetzelfde is, verkopen wij ook wandelschoenen in zeer kleine en grote breedte- en lengtematen en in diverse materialen (leer, nubuck, high-tech materialen, chroomvrij gelooid leer, waterdicht, goretex).

Een wandelschoen is geen gewone schoen en het aanmeten van wandelschoenen vergt dan ook de juiste kennis. Welke wandelschoen voor jou geschikt is hangt van veel factoren af. Er zijn diverse categorieën wandelschoenen en het is heel belangrijk om te bepalen welke schoen voor jouw doel het meest geschikt is. Ga je op vlak terrein wandelen of in de bergen, maak je kortere of langere wandelingen, wandel je op asfalt of op bosgrond? Of ga je stadswandelingen maken en wil je daarvoor een schoen met een wat modieuzere uitstraling?

Van Camp Schoenen heeft in haar Outdoorafdeling een zeer gespecialiseerd en ervaringsdeskundig team dat jou alles kan vertellen over materialen, pasvormen, leesten en categorieën wandelschoenen.

Ard ten Hoor:
registerpodoloog en ­wandelschoenenspecialist

Renke ten Hoor:
registerpodoloog, meester­schoenmaker en wandelschoenen­specialist

Marcel ten Hoor: wandelschoenenspecialist

Peter ten Hoor: wandelschoenenspecialist

Anne-Marthe Verweij: wandelschoenenspecialist

Verder werken wij samen met een medisch pedicure en een fysiotherapeut, zodat wij ook op die gebieden deskundig advies kunnen vragen.

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Als je bij ons komt om een paar wandelschoenen aan te schaffen, worden eerst je voeten opgemeten. Een wandelschoen is niet als een gewone schoen en dient aan andere eisen te voldoen. Bij een wandelschoen is het zeer belangrijk dat je voeten zich goed voelen in de schoenen en dat je tenen voldoende ruimte hebben om te bewegen. Daarom is het van belang om zowel de juiste lengte­maat als de juiste breedtemaat aan je voeten te hebben. In onze collectie hebben wij niet alleen de ‘gewone’ breedtematen, maar ook extra brede en extra smalle schoenen. Er is zelfs een speciaal model voor voeten met een hallux valgus. De pasvorm van de diverse modellen kun je testen op onze professionele testbaan, die zich op de wandelafdeling in onze winkel bevindt.

 

Indien je extra ondersteuning of jouw eigen steunzolen in de wandelschoenen wilt, hebben wij professionele inlegzolen in diverse hoogtes. Samen met jou kijken wij welke ondersteuning het meest comfortabel is. De voeten zijn de basis van het lichaam en dus is het belangrijk dat wij onze voeten de aandacht geven die zij verdienen. Naast een paar fijne wandelschoenen is het ook prettig om wandelkleding te dragen. Bij wandelkleding is het van belang om soepele en voor jouw doel geschikte wandelkleding te dragen. Comfortabel, waterdicht, winddicht en lichtgewicht. Laat je bij ons adviseren over kleding, wandelstokken en diverse andere accessoires.

Bij Van Camp Schoenen, Fashion en Outdoor verkopen wij niet alleen wandelschoenen- en wandelkleding, maar ook mode- en comfortschoenen, kinderschoenen en dames- en herenkleding. Verder helpen onze gespecialiseerde medewerkers mensen met houdingsklachten, maken zij steun­zolen, schoenaanpassingen en verzorgen zij voetbehande­lingen. Op deze manier kunnen wij een totaal pakket aanbieden aan onze klanten.

Wij verwelkomen je graag in onze winkel in Lunteren op de Veluwe. Na aanschaf van een paar wandelschoenen kun je direct prachtige wandelingen in de uitgestrekte bossen van Lunteren en omgeving maken!