Officieel Partner

Van Camp Outdoor uit Lunteren is een zeer gespecialiseerde Outdoorwinkel in Midden Nederland met een grote collectie wandel- en bergschoenen in diverse wijdtematen. Aan onze winkel zijn registerpodologen en gespecialiseerde verkoopmedewerkers verbonden, zodat u een optimaal advies krijgt.

Van Camp Outdoor is officieel partner van Outdoorspecialist.nl

Outdoorspecialist.nl is een unieke samenwerking tussen de beste lokale outdoorspecialisten en toonaangevende merken in de outdoorbranche.

Van Camp Schoenen is gespecialiseerd in het aanmeten van wandelschoenen. Kennis van de verschillende soorten wandelschoenen is aanwezig om u in onze complete wandelafdeling te kunnen adviseren. De gehele verdieping onder de begane grond is ingericht als wandelafdeling. U vindt er diverse merken wandelschoenen (Lowa, Meindl, Hanwag, Dolomite, ON Running en Joya) in verschillende categorieën en breedtematen.

Indien u bij ons voor advies komt, zullen wij u altijd vragen voor welk doel u wandelschoenen nodig heeft. Ook zullen wij uw beide voeten meten, zodat wij u de meest geschikte schoenen kunnen adviseren.

Wij hebben een zeer uitgebreide collectie wandelschoenen welke u vindt op de Veluwe in Gelderland. Uiteraard nemen wij alle tijd. De Outdoor afdeling beschikt over een testbaan, waar u kunt voelen hoe de schoenen zich op oneffen terrein gedragen.

Waarom Van Camp?
Wij geven u een eerlijk en deskundig advies voor passende schoenen in de door u gewenste A,B of C categorie. Wij vinden het leuk om samen met u tot de juiste keuze te komen. Er zijn ook register-podologen en schoenmaker aanwezig zodat wij het juiste advies kunnen geven. Onze wandelschoenen hebben we van 35 tot maat 52.

Ook hebben wij een assortiment wandel- en nordicwalkingstokken, wandelsokken, rugzakken en outdoorkledeling van de merken Jack Wolfskin, Rab en Schöffel gesorteerd op kwaliteit en functionaliteit. Laat het weer u niet belemmeren om lekker naar buiten te gaan!