Officieel Partner

Sportspecialist Sunny Camp is de outdoorspecialist uit Zeist. Wij staan bekend om onze uitgebreide collectie skischoenen, goede service en persoonlijk advies. Daarnaast kun je bij ons terecht voor alles op het gebied van skikleding, skihelmen, goggles en handschoenen.

Sportspecialist Sunny Camp is officieel partner van Outdoorspecialist.nl

Outdoorspecialist.nl is een unieke samenwerking tussen de beste lokale outdoorspecialisten en toonaangevende merken in de outdoorbranche.

Van bedrijfswereld naar vertegenwoordigerswereld
Na enkele jaren in het bedrijfsleven, aftastend wat ik nou echt leuk vond, wist ik het wel: van je hobby je werk maken. Wat is er leuker dan dat?!


Met een middelbare opleiding, een aantal cursussen in de sportmaterialen en veel nieuwsgierigheid kom je een eind. De grote stap was toch wel de binnendienst verkoop bij Dunlop. Wat een paradijs was dat. Overal tennisframes, badminton- en squashrackets en veel golfspullen. Het liefst moest ik allemaal weten hoe het in elkaar zat. Flexibiliteit, torsiestijfheid, gewicht, balans en noem het maar op. Hierna ben ik de vertegenwoordigerswereld van de rackets in gegaan. Hier kon ik gaan vertellen waarom jouw merk zo goed was en waarom de detaillist niet zonder jou kon. Je geloofwaardigheid staat voorop en daar moet je zuinig mee omgaan. Na Dunlop heb ik de verhuizing gemaakt naar ‘Dekker Sport – hockey- en golfspeciaalzaak’ in Den Haag, om uiteindelijk weer terug te gaan naar de vertegenwoordigerswereld bij Yonex.


De overstap naar Sunny Camp
Na mijn vertegenwoordigers periode heb ik uiteindelijk gekozen voor de sportspeciaalzaak Sunny Camp in Zeist. Mijn specialiteit ligt ook echt op het gebied van hardware. Tennis, badminton, squash, padel, ski’s en skischoenen, ik kan er helemaal op los gaan en het blijft mooie materie om over te vertellen. Als fysieke winkel moeten wij het winnen van het internet op het gebied van kennis en advies! Daarnaast is de service in combinatie met het assortiment ook belangrijk.


Op tennisgebied kunnen ze mij alles vragen. Wij hebben naast een flinke collectie tennisrackets ook een ruime keus in bespanningen. Als ik het goed heb denk ik dat we de laatste jaren wel meer dan 1000 rackets per jaar bespannen met 24-uurs service. Ook het testen van de rackets is een punt waar we goed op scoren. Veel klanten waarderen het om eerst te ervaren en te voelen waar ze hun geld aan uit gaan geven. Een kleine primeur: binnenkort gaan we zelfs padel testrackets lanceren! Inmiddels hebben we vier tennisclubs in en rondom Zeist aan ons weten te binden, waar we erg tevreden mee zijn.


Zelfs na 23 jaar bij Sunny Camp zal het werk mij nooit gaan vervelen. We hebben een fantastisch team en we blijven ons ontwikkelen. Ook het weinige verloop in personeel geeft wel aan dat het een winkel is waar iedereen het naar zijn zin heeft. Dit laatste stralen we ook uit!.