Officieel Partner

Sportspecialist Sunny Camp is de outdoorspecialist uit Zeist. Wij staan bekend om onze uitgebreide collectie skischoenen, goede service en persoonlijk advies. Daarnaast kun je bij ons terecht voor alles op het gebied van skikleding, skihelmen, goggles en handschoenen.

Sportspecialist Sunny Camp is officieel partner van Outdoorspecialist.nl

Outdoorspecialist.nl is een unieke samenwerking tussen de beste lokale outdoorspecialisten en toonaangevende merken in de outdoorbranche.

Al meer dan 40 jaar adviseert Sunny Camp bij de verkoop van jouw wintersportuitrusting. De kennis en ervaring waarop we onze adviezen baseren komen natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Zo wordt het team middels clinics en onderhoudscursussen geschoold op de verschillende onderwerpen binnen een bepaald thema. Daarnaast zijn veel medewerkers zelf fanatieke skiërs. We trekken er elke winter op uit om voor onze plezier te skiën en grijpen dan ook de kans om nieuwe producten te testen. Het is heel waardevol om onze ervaringen uit de praktijk te kunnen delen met onze klanten in de winkel. Op deze manier hopen we onze klanten van het beste ski-advies te kunnen voorzien.

Skischoen op maat
Als Erkend Wintersport Specialist weten we bijvoorbeeld maar al te goed hoe belangrijk een goed passende skischoen is. Om zorgeloos aan je skivakantie te kunnen starten en direct de piste op te kunnen, is een goede schoen natuurlijk een must. Het grootste argument om een skischoen goed aan te laten meten is dat je aan het einde van een ski-dag geen last wilt hebben van je voeten.
Wij hebben de mogelijkheid om een skischoen naadloos aan te laten sluiten op de voet om zo eventuele klachten weg te nemen. Allereerst starten we met het meten van de voeten. Dat doen we middels een 3D-scan. Hiermee kan er digitaal gekeken worden naar de schoen die het beste om de voet past en worden mogelijke knelpunten in kaart gebracht. Vervolgens kunnen we de knelpunten in de schoen wegnemen door de schoen op de gewenste plekken uit te deuken. Overtollige ruimte in de schoen kunnen we wegnemen door deze te vacumeren. Indien nodig kan een op maat gemaakte zool ook nog helpen bij de juiste ondersteuning en pasvorm.

Een goede voorbereiding
Bij een goed voorbereide skivakantie horen ook goed onderhouden ski’s. Ook hiervoor kan men bij Sunny Camp terecht. Door je ski’s of board jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven verleng je de levensduur en vergroot je je plezier op de piste. Ook is het voor de veiligheid verstandig om jaarlijks de bindingen te laten controleren.

In onze eigen skiwerkplaats bieden we een snelle service en houden wij ski’s en boards in topconditie. Benieuwd naar onze behandelingen en de kosten hiervan? Kijk dan op www.sunnycamp.nl

Oer-Hollandse wintersport
In de Nederlandse wintersport mag kennis op het gebied van schaatsen niet ontbreken. Als er natuurijs is pakken we als echte wintersportfamilie de kans om al vroeg het ijs op te gaan. Zoals op de foto’s te zien is deden wij dit vroeger al. Daarnaast bestaat onze werkweek in de koude periode uit het slijpen van schaatsen, een ritje naar Friesland om de voorraad schaatsen aan te vullen en natuurlijk uit het voorzien van onze klanten van advies op maat.