Officieel Partner

Sportspecialist Sunny Camp is de outdoorspecialist uit Zeist. Wij staan bekend om onze uitgebreide collectie wandelschoenen, goede service en persoonlijk advies. Bij ons kun je terecht voor alles op het gebied van wandelen, reizen, backpacken en kamperen.

Sportspecialist Sunny Camp is officieel partner van Outdoorspecialist.nl

Outdoorspecialist.nl is een unieke samenwerking tussen de beste lokale outdoorspecialisten en toonaangevende merken in de outdoorbranche.

Ruim 15 jaar geleden, op zoek naar een baan, ben ik mijn vertrouwde sportwinkel binnengelopen en heb ik daar gevraagd of ik kon helpen met de aanstaande verhuizing. Ben Greeven, de eigenaar, ken ik van de school waar onze kinderen bij elkaar in de klas zaten. Daarnaast had ik door mijn activiteiten op de plaatselijke hockeyvereniging Schaerweijde ook regelmatig contact met hem.

Zo had ik gehoord dat de winkel ging verhuizen. En loop ik hier, 15 jaar later, nog steeds met heel veel plezier rond. Ik ben geboren en getogen in Vlaanderen en heb in Gent mijn opleiding HBO Verpleegkunde afgerond. Daarna heb ik in het Amsterdamse VU ziekenhuis op zowel de polikliniek chirurgie en orthopedie als op de gipskamer gewerkt, en heel veel geleerd over blessures en behandeling daarvan.

Bij Sunny Camp kon ik mijn kennis van anatomie en blessures weer heel goed gebruiken. Ik hield sowieso al van sporten, maar als je in een sport- en outdoorwinkel werkt, ga je dat nog veel meer doen: hockeyen, skiën, lange afstandswandelingen in Nederland en huttentochten in Zwitserland. Daarnaast ben ik gaan hardlopen en heb ik na een jaar de trainersopleiding bij de KNAU gedaan. Later heb ik ook de opleiding sportpodologie gedaan. Deze opleidingen helpen mij bij het adviseren van de juiste schoenen en het blessure vrij blijven lopen.

We hebben ons met het hele Sunny Camp team verder gespecialiseerd om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren bij het kiezen van de juiste schoenen. Daarbij maken we gebruik van onze kennis en ervaring, maar hebben we ook de beschikking over de 3D-scan en een Footpod.

In onze collectie hebben wij zowel neutrale schoenen als schoenen die extra ondersteuning geven, de anti­pronatie­schoenen. Heeft de klant zooltjes nodig dan hebben we verschillende modellen van Sidas en van Mysole.

Ook bij blessures kunnen we adviseren. We hebben een uitgebreide collectie aan braces, tape en elastische banden van de merken Push en Secutex. Tevens beschikken wij over compressiematerialen van Herzog.

Om onszelf scherp en up-to-date te houden zitten we met enige regelmaat bij elkaar om elkaar bij te spijkeren. Iedereen heeft hier zijn specialisme en brengt zijn of haar kennis over aan alle collega’s. Ook nodigen we vertegenwoordigers van onze merken uit om hun collectie aan ons uit te leggen en ons op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen.

Hierdoor blijft het werk in deze winkel uitdagend en leuk. Ik denk dat het een van de redenen is dat het personeel zo lang in dienst is en blijft. En dat geldt ook zeker voor mij.

Kom eens langs, wij helpen u graag!