Officieel Partner

Sportspecialist Sunny Camp is de outdoorspecialist uit Zeist. Wij staan bekend om onze uitgebreide collectie skischoenen, goede service en persoonlijk advies. Daarnaast kun je bij ons terecht voor alles op het gebied van skikleding, skihelmen, goggles en handschoenen.

Sportspecialist Sunny Camp is officieel partner van Outdoorspecialist.nl

Outdoorspecialist.nl is een unieke samenwerking tussen de beste lokale outdoorspecialisten en toonaangevende merken in de outdoorbranche.

Door jouw ski’s of board jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven, verlengen we de levensduur ervan en vergroot je je plezier op de piste! Zorg ook thuis goed voor je ski’s. De kunststoffen kunnen bijvoorbeeld slecht tegen zonlicht.

Ook vochtige kelders kunnen beter vermeden worden. Wij adviseren het onderhoud van de ski’s in Nederland te laten doen. Dit voorkomt lange wachttijden in de wintersport gebieden. Je kunt je ski’s bij ons al laten behandelen vanaf €22,50 per paar.

Voor de veiligheid is het verstandig om jaarlijks de bindingen te laten controleren. Dit kan vanaf €12,50 per paar. Daarvoor hebben we één skischoen nodig en enkele gegevens zoals je lengte, gewicht en leeftijd. Een combinatie van skibehandeling en bindingcontrole is ook mogelijk vanaf €32,50.

Skimateriaal huren? Ook dat kan bij Sunny Camp!

Het huren van skimateriaal is ook mogelijk bij ons. De materialen die je huurt, worden geheel op maat gemaakt, onderhouden en afgesteld afgeleverd op de afgesproken datum. Bij aankomst kun je direct de piste op en genieten van je wintersport­vakantie. Wil je geen wachttijden bij de verhuur in de skigebieden?  Kom dan langs voor een persoonlijk advies en perfect materiaal!

Wij beschikken over een eigen skiwerkplaats met moderne machines die jouw materiaal in topconditie houden! Doordat wij over een eigen werkplaats beschikken bieden wij je een goede kwaliteit en snelle service.