Officieel Partner

De Outdoorspeciaalzaak uit Weert staat bekend om zijn
goede keuze in collecties, topmerken en deskundigheid.
De collectie is geschikt voor jouw buitenactiviteiten in
het weekend of om dagelijks te gebruiken.

Outdoorspecialist.nl is een unieke samenwerking tussen de beste lokale outdoorspecialisten en toonaangevende merken in de outdoorbranche.

Naamloos-12

Nieuw in ons assortiment vanaf dit jaar in het Britse merk Sprayway. Dat ze in Groot-Brittannië sterk zijn in het ontwerpen van waterdichte kleding behoeft weinig uitleg. Sprayway wordt al decennialang beschouwd als expert in het ontwikkelen van outdoor kleding. Hun doelstelling is om comfortabele functionele producten te maken waar je lang plezier aan beleeft. Naast het steeds verder optimaliseren van kleding en pasvorm draagt men ook zorg voor het milieu. Het resultaat is een uitgekiende collectie aan wandel-, bergsport- en waterdichte en ademende kleding gemaakt met de beste materialen zoals Gore-Tex en Polartec.

In 1974 boven een wasserette in de buurt van Manchester, smeden 2 vrienden een plan om met een klein budget functionele en betaalbare regenjasjes te maken voor de zeilmarkt. Het merk Sprayway ziet het daglicht. Hoewel John en Simon elkaars tegenpolen zijn vullen ze elkaar op professioneel vlak perfect aan. John focust op de marketing en de producten en creëert jassen met een perfecte pasvorm, functionele eigenschappen in het beste materiaal tegen betaalbare prijzen. Een standaard die ook vandaag nog steeds geldt voor elk afgewerkt product. Simon zorgt voor een operationeel feilloos parcours met een uitstekende customer service. Simpele dingen in het Sprayway-DNA die het merk hebben gevormd tot op de dag van vandaag. Sprayway maakt producten die uitblinken in kwaliteit en authenticiteit, wat de gebruiker vertrouwen geeft en inspiratie bezorgt om op avontuur te trekken naar prachtige, adembenemende plekken. Naast technische betaalbare regenjassen met o.a. Gore-Tex® membraan vind je in het gamma ook stijlvolle vrijetijdsgerichte outdoor kleding. Kortom: een breed aanbod voor elke vrijetijdsgenieter en microavonturier die op zoek is naar buitenbeleving.

Wandelen in de achtertuin, fietsen met het gezin, rond het kampvuur met vrienden…

Bij Sprayway vind je de juiste outfits.