Officieel Partner

Mantje is al jaren een begrip op Texel en ver daarbuiten. Tijdens een verblijf op Texel, Nederlands grootste Waddeneiland, mag een bezoekje aan de Mantje winkels in Den Burg en De Koog zeker niet ontbreken! Met bijna 90 jaar ervaring op het gebied van kleding- en schoenen hebben wij nu twee prachtige winkels in Den Burg en in De Koog. Loop zeker eens bij ons binnen en laat u adviseren door een van onze specialisten.

Outdoorspecialist.nl is een unieke samenwerking tussen de beste lokale outdoorspecialisten en toonaangevende merken in de outdoorbranche.

Ook in het najaar is het heerlijk op ons eiland. Trek eropuit en laat je betoveren door al het moois wat Texel te bieden heeft.

Bijvoorbeeld vroeg in de ochtend als de zon zich net laat zien, de dauw boven de heide hangt en de natuur zilver kleurt door de spinnenraggen.

Door ons bos De Dennen die met goudgele, dieprode en vele aardetinten nu op zijn mooist is.

Op het strand waar de rust is wedergekeerd en je tijdens een wandeling kan genieten van de vele tinten grijs die, bij elke nieuwe aanblik, weer lijken te veranderen door de golfslag en de langstrekkende wolkenpartijen.

En net zo veranderlijk als het natuurschoon op Texel, zo veranderlijk is ook het weer in de herfst en daar hoort een outfit bij dat kan inspelen op elk type weer.

Als echte outdoorspecialist kunnen onze medewerkers je gericht verder helpen met het vinden van jouw ideale outfit voor je outdoor activiteiten. Want wat trek je nu aan tijdens een herfstwandeling? Bij Mantje Texel kunnen wij je hierover informeren en inspireren!