Officieel Partner

Bij Ivo’s Sportshop Kloosterstraat 29 in Simpelveld vindt u alles op het gebied van sport, outdoor, wandel, voetbal, tennis en hardlopen.

U kunt gratis parkeren voor de deur. Ervaar het gemak van een groot aanbod topmerken op sport en outdoor gebied en dat alles onder één dak! U zult versteld staan van ons aanbod.

• Altijd minimaal 10% met klantenspaarsysteem •
Gratis parkeren voor de deur • Persoonlijke en deskundige bediening • Vertrouwd adres sinds 1995

Outdoorspecialist.nl is een unieke samenwerking tussen de beste lokale outdoorspecialisten en toonaangevende merken in de outdoorbranche.

Op heerlijke zomerdagen kun je extra genieten met en van Teva’s! Bij Ivo’s Sportshop is de zomercollectie van Teva sandalen niet meer weg te denken. Voor jong en oud is er iets passends bij.

Kinderen moeten vooral onbezonnen kunnen spelen, in het zand, in het water, etc. Een sandaal van Teva kan het allemaal hebben. Ook volwassenen zoeken uitdagingen waarbij een geschikte sandaal een uitkomst biedt.

De Teva Terra Fi 5 is een stevige wandelsandaal die jou niet tegenhoudt op grover terrein. Voor een strandwandeling, actief zijn bij water of een stedentrip zoek je misschien naar een Tirra, Sanborn of een Terra Fi Lite. Je kunt ze allemaal bij ons passen!

De Teva Elzada in meer kleuren, Sandborn Cota en Ysidro zijn voor dames prachtige sandalen voor casual gebruik waar je een hele dag op vooruit kunt.

Wij zijn graag actief… maar dat hoeft niet altijd!
Lekker luieren in de zomer kan ook met een slide of een teen­slipper van Teva. Je hebt ze in vele uitvoeringen en materialen. Wil je meer plaatjes van onze Teva collectie zien?

Kijk dan op onze Facebookpagina Ivo’s Sportshop