Officieel Partner

Volop vakantie gevoel!

In onze sfeervolle en avontuurlijke winkel tref je een groot assortiment wandel-, kampeer- en reisartikelen aan. Een ruime boekenhoek voorziet je van informatie. Naast het dealerschap van de caravanmerken:

Dethleffs, Fendt en Hobby beschikken wij over een mooi aanbod BOVAG caravan occasions en een werkplaats voor reparatie, schadeherstel en de BOVAG onderhoudsbeurt.

Outdoorspecialist.nl is een unieke samenwerking tussen de beste lokale outdoorspecialisten en toonaangevende merken in de outdoorbranche.

“Een sfeervolle en avontuurlijke winkel”

In onze sfeervolle winkel vind je alles op het gebied van wandelen, reizen en kamperen: schoenen, kleding, rugzakken, tropenzorg, reisbenodigdheden en kampeer-accessoires. Niet alleen de wandelaar die op zondag zijn wandelschoenen aantrekt, maar ook de doorgewinterde
hiker zal bij Holiday Sport zeker slagen. In de wandel- en reiswinkel kun je kiezen uit een groot assortiment wandelschoenen voor dames en heren. Met de juiste kleding en een goed zittende heuptas of rugzak kun je genieten van alles wat je onderweg tegenkomt.

Ervaren en gepassioneerde medewerkers helpen bij het maken van een keuze, zodat iedereen vol vertrouwen op pad kan gaan. “Ga je op reis en wil je advies over een bestemming? Een complete afdeling reisboeken en landkaarten met meer dan 6.000 titels biedt alle informatie die je wenst.”

Wandelen is erg goed voor de gezondheid!
Het is goed voor hart en longen, maar ook voor botten en spieren. Bovendien heeft het een positief effect op jouw gezondheid.

Onderhoud wandel schoenen regelmatig
Wist je dat de levensduur van schoenen tussen de 1200 en de 2000 kilometer zit?

Wij gaan graag samen met jou het avontuur tegemoet. Van een wandeling bij ons in de Achterhoek tot een verre reis: in onze wandel- en reiswinkel vind je alles wat je nodig hebt voor het komende wandelavontuur.