Officieel Partner

Volop vakantie gevoel!

In onze sfeervolle en avontuurlijke winkel tref je een groot assortiment wandel-, kampeer- en reisartikelen aan. Een ruime boekenhoek voorziet je van informatie. Naast het dealerschap van de caravanmerken:

Dethleffs, Fendt en Hobby beschikken wij over een mooi aanbod BOVAG caravan occasions en een werkplaats voor reparatie, schadeherstel en de BOVAG onderhoudsbeurt.

Outdoorspecialist.nl is een unieke samenwerking tussen de beste lokale outdoorspecialisten en toonaangevende merken in de outdoorbranche.

Naast de nieuwe caravanmodellen in de showroom vind je bij Holiday Sport ook een ruime voorraad gebruikte modellen. Deze occasions zijn van uitstekende kwaliteit en worden met garantie en zorg afgeleverd.

Occassions
Holiday Sport is al meer dan dertig jaar jouw adres voor een geslaagde vakantie. Wij beschikken over een constante voorraad occasions in alle prijsklassen en indelingen. Deze worden afgeleverd met een BOVAG onderhouds­beurt en garantiebewijs. Bekijk onze website voor alle occasions.


Bemiddeling
Je wil je caravan verkopen maar dan zonder al het gedoe?
Ook dan kun je bij ons terecht. Je kunt je caravan occasion bij ons in verkoopbemiddeling geven. Wij verzorgen voor jou de verkoop van je caravan. Dat is koste­loos en heeft voor jou verschillende voordelen!

Aankoopkeuring
Voor de keuring wordt gebruik gemaakt van een speciaal rapport, zodat de (potentiële) koper kan zien op welke punten de caravan is gekeurd en hoe het met de technische staat is gesteld.

Bij de aankoopkeuring worden vitale onderdelen van een caravan gekeurd, zoals: remmen, banden, schokbrekers, wielen, verlichting, gas en elektra. Ook vindt er een vochtmeting plaats.