Officieel Partner

In onze sfeervolle en avontuurlijke winkel tref je een groot assortiment wandel-, kampeer- en reis artikelen aan. Een ruime boekenhoek voorziet je van informatie. Naast het dealerschap van de caravanmerken: Dethleffs, Fendt en Hobby beschikken wij over een mooi aanbod BOVAG caravan occasions en een werkplaats voor reparatie, schadeherstel en de BOVAG onderhoudsbeurt.

Outdoorspecialist.nl is een unieke samenwerking tussen de beste lokale outdoorspecialisten en toonaangevende merken in de outdoorbranche.

Ons huis gaat gewoon mee!

Holiday Sport is dealer van drie gerenommeerde topmerken: Dethleffs, Fendt en Hobby. Deze caravans staan voor kwaliteit en jarenlang kampeer plezier. Begin uw vakantie met een goed advies.

Dethleffs

Dethleffs, een vriend van de familie, die staat voor innovatie en design. Wie een Dethleffs koopt, ontvangt een volledig ontwikkelde caravan van zeer goede kwaliteit. De fabriek in Isny im Algäu is één van de modernste in Europa met gekwalificeerde medewerkers en een doorlopende kwaliteitscontrole, welke verder gaat dan de oorspronkelijke productie. Want ook na de verkoop kunt u alles verwachten wat u van een echte ‘vriend’ verwacht.

Fendt

Een Fendt caravan herken je direct. Dynamische lijnen die geïnspireerd zijn op klassieke vormen. Er is niet alleen aandacht besteed aan het fraaie uiterlijk, maar ook aan praktisch gebruik. Een reisgenoot voor 365 dagen.

Hobby

Voor dit seizoen zal het aanbod van Hobby uit 56 modelvarianten bestaan. Dit verdeeld over de zeven verschillende series. De nieuwe modellen zullen verrassen met talrijke verbeteringen en nieuwe highlights in de vorm van uitrusting. Echte vrijheid is er op uitgaan in een Hobby caravan en kent geen compromissen.

Op naar het zonninge zuiden

Naast de nieuwe caravan modellen in de showroom vindt u bij Holiday Sport ook een ruime voorraad gebruikte modellen. Deze occasions zijn van uitstekende kwaliteit en worden met garantie en zorg afgeleverd.

Occassions

Holiday Sport is al meer dan dertig jaar uw adres voor een geslaagde vakantie. Wij beschikken over een constante voorraad occasions in alle prijsklassen en indelingen. Deze worden afgeleverd met een BOVAG onderhoudsbeurt en garantiebewijs. Bekijk onze website voor alle occasions.

Bemiddeling: u wilt uw caravan verkopen maar dan zonder al het gedoe, ook dan kunt u bij ons terecht. U kunt uw caravan occasion bij ons in verkoopbemiddeling geven. Wij verzorgen voor u de verkoop van uw caravan. Dat is kosteloos en heeft voor u verschillende  voordelen!

Aankoopkeuring

Voor de keuring wordt gebruik gemaakt van een speciaal rapport, zodat de (potentiële) koper kan zien op welke punten de caravan is gekeurd en hoe het met de technische staat is gesteld.Bij de aankoopkeuring worden vitale onderdelen van een caravan gekeurd, zoals: remmen, banden, schokbrekers, wielen, verlichting, gas en elektra. Ook vindt er een vochtmeting plaats.