Officieel Partner

Volop vakantie gevoel!

In onze sfeervolle en avontuurlijke winkel tref je een groot assortiment wandel-, kampeer- en reisartikelen aan. Een ruime boekenhoek voorziet je van informatie. Naast het dealerschap van de caravanmerken:

Dethleffs, Fendt en Hobby beschikken wij over een mooi aanbod BOVAG caravan occasions en een werkplaats voor reparatie, schadeherstel en de BOVAG onderhoudsbeurt.

Outdoorspecialist.nl is een unieke samenwerking tussen de beste lokale outdoorspecialisten en toonaangevende merken in de outdoorbranche.

Mepal
Functioneel, duurzaam, handig en tijdloos mooi. Mepal heeft een lange traditie van zelf producten ontwikkelen en produceren. Wij hebben een uitgebreide collectie van Mepal.


Altijd tijdloos vormgegeven, vrijwel onverwoestbaar en makkelijk mee te nemen. Waar je ook naar toe gaat, ons servies gaat graag met je mee.


Tijdens een vakantie wordt veel gevraagd van jouw camping­meubilair. Stoelen en tafels moeten handig in gebruik zijn, liefst lichtgewicht en een klein pakvolume. Is het een vereiste dat het tafelblad watervast en hittebestendig is en dat je kampeerstoel een ademend rugpand heeft, sneldrogend is na een zomerse bui en comfortabel zit? Holiday Sport heeft vele opties in huis.