Officieel Partner

De winkel van DE JONG Kampeer & Recreatie staat bekend om zijn uitgebreide collecties, topmerken en deskundigheid. Hier vind je echt alles op het gebied van outdoor, fiets- en wandeltochten, reizen, kamperen en recreëren. DE JONG Outdoor heeft een uitgebreid aanbod en voor iedere voet de juiste wandelschoen!

Outdoorspecialist.nl is een unieke samenwerking tussen de beste lokale outdoorspecialisten en toonaangevende merken in de outdoorbranche.

Als echte bollenstrekers mogen wij natuurlijk best trots zijn op onze prachtige streek. In de lente staan de bloemenvelden volop in bloei en beleef je tijdens een wandeling alle prachtige geuren en kleuren in zijn puurste vorm.

Tijdens de zomer geniet je ‘s avonds met een wandeling over het strand van de ondergaande zon, maar ook in de herfst en in de winter is het in de Bollenstreek “struinen door de duinen” en genieten van de prachtige natuur. Trek daarom ook in de herfst je wandelschoenen aan en beleef wat de bollenstreek je allemaal te bieden heeft.

Wandelen is gezond
De Japanse arts Yoshiro Hatano toonde aan dat mensen die dagelijks voldoende bewegen een betere gezondheid hebben. Hij kwam tot de conclusie dat we tijdens onze dagelijkse bezigheden gemiddeld 6000 stappen per dag zetten. Om echter gezond te leven zouden het er eigenlijk 10.000 moeten zijn. 4000 stappen komt overeen met een half uur stevig doorwandelen.

De voordelen van wandelen zijn er vele:
• Geen of nauwelijks blessures
• Lager risico op hart- en vaatziekten, diabetes en osteoporose
• Betere bloedcirculatie, immuniteit en cholesterol
• Minder stress
• Betere nachtrust

Wandelroutes in de bollenstreek
Wij hebben in samenwerking met Route.nl allerlei leuke wandelroutes uitgezet in diverse afstanden van 5 tot wel 30 kilometer. Parkeren doe je bij DE JONG. Als je een wandeling voltooid hebt, mag je de winkel in lopen om een leuk presentje op te halen.