Officieel Partner

Dé outdoor speciaalzaak uit Helmond staat bekend om zijn
uitgebreide collecties, topmerken en deskundigheid.
Hier vind je alles op het gebied van wandelen, reizen,
backpacken, kamperen, biking en running.
Adventure Store is officieel partner van Outdoorspecialist.nl

Outdoorspecialist.nl is een unieke samenwerking tussen de beste lokale outdoorspecialisten en toonaangevende merken in de outdoorbranche.

Adventure Store in Mierlo-Hout (Helmond) is 1500m2 winkelplezier onder één dak op het gebied van sport & outdoor.

Outdoor
Op de outdoor afdeling vind je alles voor het wandelen, buitensporten en voor al je reizen. De recreatieve vakantiewandelaar en de fanatieke vierdaagse lopers komen helemaal op niveau met de collectie (berg) wandelschoenen, accessoires en outdoor kleding van Adventure Store. Ook voor de bagage die in de rugzak mee gaat en gadgets zoals een nieuw mes of de nieuwste verrekijker kun je terecht bij Adventure Store. Je zult versteld staan van het aanbod. Natuurlijk ook voor de mensen die lichtgewicht reizen.

Naast de uitgebreide collecties topmerken zijn er deskundige adviseurs om je te helpen met de optimale keuze voor jouw wandeluitrusting.

Wij werken samen met bijna alle gerenommeerde podotherapeuten uit de regio, zoals je kunt zien op de volgende pagina. Onze podotherapeut Emile Itz is regel­matig onze winkel aanwezig van 13:00 tot 16:00 uur voor gratis advies. Wil je ­weten wanneer hij aanwezig is bij ­Adventure Store, kijk dan op www.adventure­store.nl. of bel even met de winkel. In de winkel hebben wij een eigen (sport)podoloog in fulltime dienst en ook onze andere specialisten weten je alles te vertellen over voeten, schoenen, loop­patronen en alle vetertechnieken. De laatste jaren is de wetenschap ook in de wereld van de wandelschoenen toege­treden.

Met alle knowhow uit de medische wereld over de voeten en beweegpatronen tijdens het wandelen, kunnen we veel beter mensen helpen aan de juiste schoenen. Vaak in combinatie met een corrigerende zool of een specifieke pasvorm van een wandelschoen. Er zijn vele schoenen met een extra brede of smalle leest of met extra ruimte voor een hallux valgus.

Laat je adviseren bij een speciaalzaak waar men, naast kennis van de producten, materialen en ervaringsdeskundigheid, ook medisch specialisten heeft met nog veel meer diepgaande kennis. Ga voor comfort en functionaliteit. Kom naar Adventure Store en ervaar de passie voor het wandelen!