Veneboer Outdoor

Over Veneboer Outdoor

Veneboer camping

Dé outdoor speciaalzaak uit Drachten staat bekend om zijn uitgebreide collecties, topmerken en deskundigheid. Hier vind je alles voor jouw buitenactiviteiten zoals wandelen, reizen, backpacken, kamperen, biking en running. Veneboer Camping & Outdoor is officieel partner van Outdoorspecialist.nl

Outdoorspecialist.nl is een unieke samenwerking tussen de beste lokale outdoorspecialisten en toonaangevende merken in de outdoorbranche.

Recreatie staat bij ons op nummer één, met dat gevoel is de klant van harte welkom in onze winkel. Met het bieden van goede service en persoonlijk advies van ons personeel hebben wij deskundigheid en kwaliteit ook hoog in het vaandel staan. Door een riant assortiment kunnen wij bijna elke klant helpen en in combinatie met het advies (vaak uit eigen ervaring) van ons personeel zorgen wij ervoor dat de vakantie, wandeltocht of andere uitdaging al bij ons in de winkel begint. Ook in deze onzekere tijden.

Tijden veranderen en daarom moeten zowel de winkel als de producten die wij in onze winkel verkopen met de tijd en maatschappij meegaan. Onze producten dragen zorg voor zowel functionaliteit als comfort en niet geheel onbelangrijk; duurzaamheid.

Wij zetten in op verkoop van artikelen waarbij de productie geen of een niet al te grote voetafdruk zet in het milieu.

Wij durven uit te spreken dat wij dé specialist van Noord-Nederland zijn op het gebied van het buitenleven. Naast tenten, kampeerartikelen, wandelschoenen en outdoor kleding beschikken wij ook over een groot assortiment tuinmeubelen en barbecues. Halverwege het jaar wisselen wij het extra winterassortiment (schaatsen, sledes ed.) om voor een extra zomerassortiment (skeelers, zwem- en bootaccessoires).

 

Andere filialen in de buurt

Belterlaan 30
1777HM Hippolytushoef
(+/- 85.3km)
De Factorij 9
1689 AC Zwaag
Gedempte Turfhaven 58
1621HG Hoorn