Naar boven

Alles over reizen

Wanneer je op reis gaat is de kans groot dat je onze reisartikelen goed kunt gebruiken. Outdoorspecialist is de expert op het gebied van reizen. Het assortiment strekt zich uit van slaapzakken tot anti-insecten spray en van verrekijkers tot backpacks. Naast de juiste reisartikelen zorgt Outdoorspecialist ook voor tips&tricks. Lees alles over reizen, want of je nu ver weg gaat of dicht bij huis op reis gaat, een goede voorbereiding is het halve werk! Zorg ervoor dat je goed geinformeerd op weg gaat zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan en optimaal kunt genieten van jouw reis.
Goed voorbereid op pad
Shop reisartikelen

 

Shop backpacks en tassen

 

Shop verrekijkers

 

Shop verzorgingsproducten

 

Meer over reizen
Producten mee op reis

Onze merken met verzorgingsproducten spelen optimaal in de op behoefte van reizigers. Zo kun je je beschermen tegen slechte hygienische omstandigheden, zon en insecten en kun je veilig en zorgeloos op reis!

Ontdek meer
Bikepacking

Bikepacking, dat klinkt een beetje als backpacking. En dat is het eigenlijk ook. Net als bij een ‘ouderwetse’ fietsvakantie is bikepacking een fietstocht van meerdere dagen of weken, waarbij je je bagage op de fiets meeneemt.

Ontdek meer
Lichtgewicht op pad, zo doe je dat

Wat je inpakt en hoe je het inpakt is afhankelijk van de type reis die je gaat maken. Gaje op pad met een rugzak, draag je je spullenmee op de fiets of ga je touren met de motor?

Ontdek meer
 
Ontdek de Amazone in Peru

Voor natuur- en outdoor liefhebbers is het Amazone gebied een waar walhalla. Ook het noordoosten van Peru bestaat uit Amazone regenwoud.
Tijdens je rondreis door Peru kun je een uitstap maken om het Amazone regenwoud te bezoeken. Hoe doe je dat?

Ontdek meer
Ontdek de Harz regio

Het legendarische Harzgebergte biedt bijna alles wat bezoekers van een aantrekkelijke vakantieregio verwachten – culturele bezienswaardigheden van wereldklasse, unieke belevenissen in de ongerepte natuur en een uitgebreid aanbod aan recreatie en activiteiten.

Ontdek meer
Maak de mooiste reisfoto's

Hoe kun je je goed voorbereiden? Waar moet je allemaal op letten tijdens het fotograferen? En waar moet je rekening mee houden tijdens avontuurlijke trips? In dit artikel geeft Dylan Shu je uiteenlopende tips en neemt je mee in de wereld van outdoorfotografie.

Ontdek meer