Winactie Zillertal

Win een vakantiepakket voor 2 personen naar het Zillertal!

Bevat een verblijf inclusief 3 overnachtingen, half-pension en een 4-dagen Zillertal Superskipas in het prachtige Zillertal. Je wordt gastvrij ontvangen in het Dörflwirt  hotel en kan heerlijk genieten van de mooie omgeving. Wil jij weten hoe je deze prachtige prijs kunt winnen? Lees de algemene voorwaarden en klik dan snel op onderstaande button!

Klik hier voor de actievoorwaarden.

Meld je aan

 

zillertal
Freeriding in het Zillertal

Het avontuur begint waar de pistes eindigen...

Het Zillertal is een van de toonaangevendste wintersportbestemmingen in de Alpen. Met in totaal een 544 kilometer aan pistes, biedt het ski-gebied ideale omstandigheden en perfect geprepareerde pistes voor alle wintersportliefhebbers. Naast familiepistes zijn er talloze sneeuwparken en funlines boordevol actie, evenals uitzonderlijke freeride-routes.

Er is veel variatie in het Zillertal. In off-pistegebied is het hebben van de juiste uitrusting zoals een lawine-pieper, schep en sonde, echter niet het enige cruciale aspect; kennis is net zo essentieel. Veel professionals bieden spannende variaties en afdalingen door het hele dal en zij delen graag hun expertise op het gebied van veiligheid en techniek. Het wordt aanbevolen om alleen met een gids aan een freeride-tocht te beginnen. Freeriden op winters terrein is een delicaat evenwicht tussen adembenemende natuurlijke landschappen, adrenaline en potentieel gevaar. Daarom moet iedereen die ongeprepareerde pistes wil verkennen, maar die geen ervaring heeft, zich zeker aansluiten bij een profesional- het zal de moeite waard zijn.

Comfort gegarandeerd

Voor degenen die liever geen toerski's gebruiken, is het ook mogelijk om comfortabel via een gondel de hoogste toppen te bereiken.

Met de Zillertaller Superskipas heb je toegang tot alle liften in het Zillertal en tot alle skibussen, zodat je overal in het prachtige witte winterwonderland het plezier van skiën in de diepsneeuw kunt beleven.

Over comfort gesproken: wat dacht je van je verblijf in het Dörflwirt hotel? In de mooie hotelkamers kun je heerlijk ontspannen bijkomen van een dagje skiën.


Culinaire hoogstandjes

Het Zillertal staat niet alleen garant voor een onvergetelijke wintervakantie, maar biedt ook regionale culinaire hoogstandjes. Naast een buitengewoon culinair aanbod in de skigebieden, beschikt het dal over bekroonde gastronomische restaurants en een bloeiende Tiroolse tavernecultuur. Van familierestaurants met speeltuinen tot romantische diners tegen de achtergrond van een indrukwekkend berglandschap, alles is mogelijk in Zillertal.