Over ons


Outdoorspecialist.nl ;  een unieke landelijke samenwerking tussen de toonaangevende merken en de beste lokale outdoorspecialisten.
 


BUITEN GEWOON GOED
Outdoorspecialist.nl is een unieke samenwerkingsvorm in de outdoor retailbranche. Zelfstandig opererende winkels uit heel Nederland, welke gespecialiseerd zijn in outdoor en BUITEN GEWOON GOED zijn in service en deskundigheid, hebben zich inmiddels al aangesloten. Deze lokale specialisten zijn van mening dat samenwerking extra toegevoegde waarde biedt voor de consument.

DE KRACHT VAN SAMENWERKEN
Alle aangesloten zaken staan bekend als ‘local hero’ in hun eigen regio. Outdoorspecialist.nl bundelt de krachten van deze lokale specialisten zonder dat deze hun zelfstandigheid kwijtraken. Dankzij deze samenwerking krijgen alle aangesloten speciaalzaken toegang tot een assortiment van de beste internationale outdoormerken, professioneel getrainde medewerkers, deskundigheid en een schat aan ervaring, zodat zij je kunnen voorzien van de allerbeste service. 

MAGAZINE
Wil je ook op de hoogte blijven van het nieuws, de mooiste producten, reisverhalen en veel meer, haal dan het gratis outdoor lifestyle magazine BUITEN GEWOON GOED op bij je lokale outdoorspecialist. Ook is er een website, met alle informatie, nieuws en doorverwijzingen naar de dealers en merken. Je kunt je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief via deze link :

TEVREDENHEID GEGARANDEERD
De outdoorspecialisten zijn buiten gewoon goed én gepassioneerd als het gaat om jouw buitenactiviteit. Ze lopen voor op het gebied van duurzaamheid en innovatie binnen de outdoorbranche. Alle aangesloten detaillisten zijn gevestigd door heel Nederland zodat er altijd een specialist bij jou in de buurt zit.

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Klantenservice