Karinthië Winactie

 
WIN EEN COMPLEET VERZORGDE REIS NAAR KARINTHIË 

Deze actie is afgelopen. Benieuwd naar de winnaars? Houd onze nieuwsbrief in de gaten!

Karinthië 
wordt ook wel het zonnige zuiden van de Alpen genoemd en dat is niet zonder reden. Heldere, warme meren tussen imposante bergtoppen en zacht glooiende heuvels zijn het perfecte decor voor een feelgood-vakantie. Ook zo'n zin in? Doe dan mee met onze winactie en maak kans op een heerlijke actieve vakantie in het prachtige Karinthië!


Wat kun je winnen?
Een reis naar Karinthië voor 2 volwassenen en 2 kinderen, inclusief kampeerplek, parkeerplaats en een outdoor programma ‘Magische Momenten in Karinthië'.

Wat moet je daarvoor doen?
Meedoen is simpel! Ga naar het formulier onderaan deze pagina en laat je gegevens achter.

Actievoorwaarden
Klik hier om de actievoorwaarden te lezen.

 
Genieten in de Alpen

Vanaf de bergtoppen kijk je uit over de streek die gekenmerkt wordt door de culturele verscheidenheid van het Alpen-Adria-gebied, het milde en zonnige klimaat van de zuidzijde van de Alpen en door de gastvrije, openhartige bevolking die hun gasten met open armen en een flinke dosis levensvreugde ontvangt. En al dat moois ligt klaar om door jou te worden ontdekt. Dus spring je ’s ochtends vrolijk je bed uit om aan het volgende avontuur in de natuur te beginnen. 

Hart van Karinthië

De geur na een zomerse bui, de geur van ochtenddauw en zonnebrandcrème, van een zwoele vakantie-avond en kleurrijke Alpenweiden, van verse koffie en Karinthische gerookte bacon: de regio Villach – Faaker See – Ossiacher See en Millstätter See in het hart van Karinthië is even gevarieerd als haar bezoekers. Hier vind je je persoonlijke vakantiegeluk 365 dagen per jaar.

Kiezen hoeft niet

Je hoeft geen keuzes te maken: zelden vind je een plek waar meren en bergen, avontuur en ontspanning, winkels en cultuur, zo dichtbij zijn. De omgeving van het stadje Villach, nabij de landsgrenzen met Italië en Slovenië, schittert als een diamant met sprankelende vakantiefacetten. De vele mooie fiets- en wandelroutes van Karinthië lopen pal langs de campings.
Bekijk meer op www.camping.at