Huttentocht winactie
WIN EEN BERGWANDELCURSUS IN EEN COMPLETE OUTFIT t.w.v. 1755 Euro


Deze actie is afgelopen. Benieuwd naar de winnaars? Houd onze nieuwsbrief in de gaten!Heb je altijd al eens willen bergwandelen maar geen idee waar je moet beginnen? Doe dan mee met onze winactie en maak kans op een 5-daagse cursus bergwandelen in de Silvretta, op de grens van Oostenrijk en Zwitserland, inclusief een complete wandeloutfit!


Wat kun je winnen?
Een complete bergwandelcursus van de NKBV in Oostenrijk t.w.v. 755 Euro en de daarvoor benodigde gear van het toonaangevende outdoormerk Rab, t.w.v. 1000 Euro.

Wat moet je daarvoor doen?
Meedoen is simpel! Ga naar het formulier onderaan deze pagina en laat je gegevens achter. Je schrijft je daarmee automatisch in voor onze gratis nieuwsbrief, waarin na afloop van de actie de winnaar bekend zal worden gemaakt. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven voor onze nieuwsbrief.

Actievoorwaarden
Klik hier om de actievoorwaarden te lezen.
Bergwandelen met NKBV

De 5-Daagse wandelcursus wordt aangeboden door Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV).

Voor bergwandelen heb je conditie nodig, uithoudingsvermogen, kennis en inzicht. Wat er precies bij komt kijken, leer je tijdens de praktische bergwandelcursus. Je standplaats is de Jamtalhütte in het ruige Silvrettagebergte. Elke dag trek je over paadjes, blokkenterrein en morenes. Je beklimt de Grenzeckkopf (3048m) en bereikt via een klettersteig de top van de Pfannknecht. Met stijgijzers onder je bergschoenen maak je een tocht naar de gletsjertong. En over het comfort in de hut hoef je je geen zorgen te maken; lekker warm douchen, kleding drogen, een uitgebreide menukaart en Wi-Fi!

 Tijdens het wandelen in de bergen heb je waarschijnlijk geen Wi-Fi maar je vindt er vast een betere connectie dan internet!
 Rab - The mountain people

Een complete outfit van toonaangevend outdoormerk Rab (t.w.v. € 1000,-) maakt jouw ervaring compleet. Rab is no-nonsense en staat voor de hoogste kwaliteit outdoorkleding die op een eerlijke manier geproduceerd én gerepareerd wordt. Items die je niet wil vervangen maar lang wil gebruiken. Heeft je Rab item na intensief gebruik een wasbeurt of een reparatiebeurt nodig? Geen probleem want het Rab servicecenter in Nederland verlengt graag het leven van ieder Rab item. Het beste voor de planeet en voor jouw portemonnee.