Algemene voorwaarden Zillertal-actie

Deelname
Deelname aan de winactie is gratis en staat open voor personen van 18 jaar en ouder.

Periode
De winactie loopt van 1 december 2023 tot 15 februari 2024. Deelnemers dienen zich vóór 15 februari 2024 in te schrijven om mee te doen.

Hoe deel te nemen
Deelnemers kunnen deelnemen door hier het inschrijfformulier in te vullen. Elke deelnemer mag slechts één keer deelnemen.

Prijs
De prijs is zoals vermeld in de winactie: voor 2 personen, 3 overnachtingen, half-pension en 4 dagen Zillertal Superskipas.
Voucher geldigheid van de vakantie min. één jaar vanaf de uitgiftedatum, op verzoek en afhankelijk van beschikbaarheid.

Winnaar
De winnaar wordt willekeurig gekozen uit alle geldige inschrijvingen. De trekking zal plaatsvinden in februari 2024. De winnaar wordt op de hoogte gebracht via de nieuwsbrief van Outdoorspecialist.nl.

Bekendmaking winnaar
De winnaar eind februari 2024 bekend gemaakt via de nieuwsbrief van Outdoorspecialist.nl.

Privacy
De verstrekte persoonlijke informatie wordt uitsluitend gebruikt voor de winactie en de nieuwsbrief van Outdoorspecialist.nl en zal niet worden gedeeld met derden. Alleen via het contactformulier opgegeven informatie van de winnaar zal gedeeld worden met de organisator om de voucher te verstrekken.

Aansprakelijkheid
De organisator is niet verantwoordelijk voor verloren, verlate, misleide of onjuist ingevoerde inschrijvingen.

Wijzigingen
Outdoorspecialist.nl of de organisator behoudt zich het recht voor om de voorwaarden of de duur van de winactie te wijzigen of de winactie geheel of gedeeltelijk te annuleren indien dit noodzakelijk wordt geacht.

Overige bepalingen
Deelname impliceert de volledige aanvaarding van deze algemene voorwaarden. In situaties die niet in deze voorwaarden zijn voorzien, beslist Outdoorspecialist.nl of de organisator.

Vragen
Vragen met betrekking tot de winactie kunnen worden gericht aan media@outdoorspecialist.nl