Algemene voorwaarden Lentepuzzel

Deelname 
Deelname aan de weggeefactie is gratis en open voor personen van 18 jaar en ouder. 
 
Periode 
De weggeefactie loopt van 15 maart tot 17 mei 2024. Deelnemers moeten zich vóór 15 mei 2024 registreren om deel te nemen. 
 
Hoe deel te nemen 
Deelnemers kunnen meedoen door het registratieformulier in te vullen uit de puzzel in het magazine en deze in te leveren bij een van de Outdoorspecialisten. Elke deelnemer mag slechts één keer deelnemen. 
 
Prijs 
1x 2 kaarten voor de 4Daagse namens Bauerfeind t.w.v. 115,-.  
1x een verblijg naar Kroatië Camping Adriatic by Valamar.
1x 2 daags all-in arrangement (incl. fiets- en wandelroutes) van Fletcher Hotels.
3. Een Schöffel wandelbroek t.w.v. 99,95.
4x een jaarabonnement op Wandel Magazine.
 
Aankondiging van winnaar 
De winnaars worden willekeurig geselecteerd uit alle geldige inzendingen. De trekking vindt plaats op 17 mei 2024. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld en via de nieuwsbrief van Outdoorspecialist.nl. Let op! De winnaar dient zich binnen 30 dagen van contact te melden anders kan de prijs naar een andere winnaar gaan.
 
Privacy 
De verstrekte persoonlijke informatie wordt uitsluitend gebruikt voor de weggeefactie en de nieuwsbrief van Outdoorspecialist.nl en wordt niet gedeeld met derden. 
 
Aansprakelijkheid 
De organisator is niet verantwoordelijk voor verloren, vertraagde, verkeerd gerichte of verkeerd ingevoerde registraties. 
 
Wijzigingen 
Outdoorspecialist.nl of de organisator behouden zich het recht voor om de voorwaarden of duur van de weggeefactie te wijzigen of de weggeefactie geheel of gedeeltelijk te annuleren indien dit noodzakelijk wordt geacht. 
 
Andere bepalingen 
Deelname impliceert de volledige acceptatie van deze algemene voorwaarden. In situaties die niet door deze voorwaarden worden gedekt, zal Outdoorspecialist.nl of de organisator beslissen. 
 
Vragen 
Vragen over de weggeefactie kunnen worden gericht aan media@outdoorspecialist.nl.