Advies

Wij helpen je bij elke stap

De outdoorspecialisten doen hun naam eer aan; ze weten alles van het leven buitenshuis, wandelen in de natuur, reizen, maar ook van voeten, kleding, tassen en overleven in de wildernis. Voor goed advies ben je hier dus aan het juiste adres. Net als voor tips en tricks voor het strikken van je veters, inpakken van je rugzak of de mooiste bestemmingen ter wereld. Online en in de winkel staan de outdoorspecialisten voor je klaar. Waar kunnen we je mee helpen?

 
Wandelschoenen advies

Hoe kies je de juiste wandelschoenen voor jouw outdooractiviteit? De Outdoorspecialist geeft advies en legt precies uit waar je op moet letten bij het kopen van wandelschoenen.

Ik wil wandelschoenen advies

Outdoorkleding advies

Met het 3 lagen systeem zit je in alle weersomstandigheden goed wanneer je er op uit gaat. De Outdoorspecialist leg uit wat het verschil is tussen de verschillende kledinglagen zodat je altijd warm en droog blijft.

Ik wil kledingadvies
Backpack advies

Wanneer je gaat backpacken is en goede voorbereiding is van belang voor een succesvol avontuur. Wat neem je mee en hoe pak je een backpack zo efficiënt mogelijk in? De Outdoorspecialist geeft tips!

Ik wil meer advies

Survival Tips

Weet jij hoe je vuur moet maken, water moet zuiveren of de juiste prioriteiten moet stellen wanneer het erop aankomt? Met deze tips van de Outdoorspecialist overleef jij elke situatie!

Ik wil survival tips
Blessures en voetklachten

Wandelen is goed voor je gezondheid maar kan in sommige gevallen ook zorgen voor vervelende blessures of zelfs voetklachten. Onze Outdoorspecialist en sportpodoloog geeft kundig advies en adviseert je om blessures en klachten te voorkomen.

Ik wil voet advies

Duurzaamheid

Hoe zorg jij dat je bewuster en ecologisch verantwoord gaat leven? Om spaarzaam met de wereld om te gaan, is het goed om ver duurzaming te stimuleren. 
Outdoorspecialist geeft tips en licht de merken uit die bewust gaan voor een duurzame toekomst. 

Ik wil meer weten
Reistips buitenland

Hoe maak je de mooiste reisfoto's? Lichtgewicht op pad, hoe doe je dat? Op deze en nog veel meer vragen heeft de Outdoorspecialist een antwoord. Ook de mooiste reisbestemmingen worden uitgelicht. Zit jouw droombestemming erbij?

Ik wil reistips!

Reistips binnenland

Voor mooie reizen hoef je niet ver! Dat weet de Outdoorspecialist maar al te goed. Lees alles over de mooiste plekken en wandelroutes dichtbij huis en ga er op uit!

Ik wil reistips!
Persoonlijk advies in de winkel

Ook in de winkel staan de Outdoorspecialisten voor je klaar voor de mooiste outdoorproducten en persoonlijk advies. Vind een winkel bij jou in de buurt en bezoek een van onze outdoorspecialisten. Zien we je snel!

Ik wil persoonlijk advies