4 daagse winactie Maak nu kans op de allereerste startbewijzen.

Wil jij ook meewandelen met de 4Daagse? Namens Lowa en Bauerfeind geven wij kaarten weg. Wil jij kans maken op een startbewijs, lees dan snel verder.

Meedoen is heel simpel:

– Zorg dat je Outdoorspecialist.nl volgt of Facebook en/of Instagram.
– Reageer onder de post op de Facebook of Instagram pagina van Outdoorspecialist.nl waarom jij graag de 4Daagse wil wandelen.
– Delen in je story’s hoeft niet, maar wordt wel door ons enorm gewaardeerd!

Meedoen met de 4Daagse winactie kan t/m 10 april 2022. Winnaars worden door ons alleen via de nieuwsbrief bekend gemaakt, dus zorg dat je je inschrijft onderaan deze pagina.Aan de wandel

De derde week van juli is het eindelijk weer zover… dan verandert de stad Nijmegen in hét wandelmekka, waar vele wandelliefhebbers samenkomen. Na 2 jaar afwezigheid belooft de 4Daagse 2022 nu al een prachtige editie te worden.

Na lang wachten wordt de 104e editie van de 4Daagse georganiseerd. Met hopelijk ook weer veel deelnemers uit verschillende landen, die in vier dagen 120, 160 of 200 km lopen. Met recht mag de 4Daagse zich het grootste meerdaagse wandelevent ter wereld noemen. 


 


Op 1 september 1909 organiseerde de toenmalige wandelsportorganisatie KNBLO de eerste editie van de 4Daagse. Er werd destijds 140 kilometer afgelegd in vier dagen en de tocht was voornamelijk gericht op militairen. Er waren dan ook slechts 306 deelnemers. De 4Daagse wordt georganiseerd door de Stichting DE 4DAAGSE. Het evenement is door de jaren heen uitgegroeid tot hét wandelevent van Nederland en geniet gigantische nationale én internationale interesse. Duizenden wandelliefhebbers hebben ‘The Walk of the World’ bovenaan hun bucket-list staan, om een persoonlijke topprestatie te kunnen combineren met een onvergetelijke ervaring. Hoewel het deelnemersveld alsmaar gevarieerder wordt, heeft de 4Daagse ook nog altijd een militair karakter waar het met recht trots op is. Jaarlijks lopen duizenden militairen uit bijna 30 verschillende landen mee. De combinatie van militairen, wandelliefhebbers én de honderdduizenden toeschouwers die de eindeloze stroom wandelaars aanmoedigen om na vier dagen het alom bekende 4Daagse kruisje te mogen ontvangen, maakt van de 4Daagse een uniek evenement


Klik hier voor de actievoorwaarden