4 Daagse Winactie 2024

4Daagse Nijmegen winactie
Maak nu kans op de allereerste startbewijzen!

-- DE WINACTIE IS AFGELOPEN--

Wil jij ook meewandelen met de 4Daagse? Namens Lowa geven wij kaarten weg! Wil jij kans maken op een startbewijs, lees dan snel verder.

Meedoen is heel simpel: klik op onderstaande button en vul het formulier in. Meedoen met de 4Daagse winactie kan t/m 10 juni 2024. Winnaars worden door ons alleen via de nieuwsbrief van week 24 bekend gemaakt. Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan onderaan deze pagina in en mis geen enkel nieuws!

Klik hier voor de actievoorwaarden


Doe mee!
 

 
 
Aan de wandel

Binnenkort is het eindelijk weer zover… dan verandert de stad Nijmegen in hét wandelmekka, waar vele wandelliefhebbers samenkomen. De 4Daagse 2024 belooft nu nu al een prachtige editie te worden. Dit jaar wordt het evenement voor de 106e keer georganiseerd. Met hopelijk ook weer veel deelnemers uit verschillende landen, die in vier dagen 120, 160 of 200 km lopen. Met recht mag de 4Daagse zich het grootste meerdaagse wandelevent ter wereld noemen. 

Foto: Duncan de Fey

 


.
 Het evenement is door de jaren heen uitgegroeid tot hét wandelevent van Nederland...
 
Vierdaagse

Op 1 september 1909 organiseerde de toenmalige wandelsportorganisatie KNBLO de eerste editie van de 4Daagse. Er werd destijds 140 kilometer afgelegd in vier dagen en de tocht was voornamelijk gericht op militairen. Er waren dan ook slechts 306 deelnemers. De 4Daagse wordt georganiseerd door de Stichting DE 4DAAGSE. Het evenement is door de jaren heen uitgegroeid tot hét wandelevent van Nederland en geniet gigantische nationale én internationale interesse.

Duizenden wandelliefhebbers hebben ‘The Walk of the World’ bovenaan hun bucket-list staan, om een persoonlijke topprestatie te kunnen combineren met een onvergetelijke ervaring. Hoewel het deelnemersveld alsmaar gevarieerder wordt, heeft de 4Daagse ook nog altijd een militair karakter waar het met recht trots op is. Jaarlijks lopen duizenden militairen uit bijna 30 verschillende landen mee. De combinatie van militairen, wandelliefhebbers én de honderdduizenden toeschouwers die de eindeloze stroom wandelaars aanmoedigen om na vier dagen het alom bekende 4Daagse kruisje te mogen ontvangen, maakt van de 4Daagse een uniek evenement.

Foto: Duncan de Freyoutdoorspecialist