Naar boven

Rab

Rab outdoor equipment
Rab outdoor equipment
 
Ontstaan uit passie voor avontuur en innovatie, belichaamt Rab al decennialang hoogwaardige uitrusting voor outdoor fanaten. Met een focus op technische perfectie en grensverleggende prestaties, blijft Rab pionieren in het creëren van gear die de wildernis omarmt en avonturiers inspireert. Ontdek de essentie van avontuur met Rab. Bekijk hieronder de producten van Rab of lees meer over het Rab Service Centre.

 
Rab Service Centre
Rab Service Centre

Het Service Centre van Rab biedt je de kans om jouw Rab materiaal te onderhouden en de levensduur ervan te verlengen. 

Een rits kapot? Een klein gaatje? Een mouw gescheurd? Of gewoon een goede wasbeurt nodig? De experts van Rab hebben de vaardigheden om jouw kleding en uitrusting weer in topconditie te brengen. Of dat nu een onzichtbare oplossing is of een kleurrijke patch-up, een nieuwe ritssluiting of een grondige was- en droogbeurt. Rab herstelt jouw product snel en probleemloos en stuurt het weer terug naar de winkel waar jij het hebt ingeleverd, klaar voor jouw volgende avontuur.

De hele maand november van 2023 ontvang je 50% korting op het repareren en wassen van de producten van Rab en Lowe Alpine. Breng jouw Rab of Lowe Alpine product naar de winkel en de winkel verstuurt het gratis naar het Rab Service Centre.