Naar boven

Grisport

Grisport wandelschoenen
Grisport wandelschoenen

Grisport is een gespecialiseerd producent van handgemaakte schoenen voor wandelen en vrijetijdsbesteding. Toonaangevend door expertise, technologie, innovatie en onderzoek & ontwikkeling. Made in Italy sinds 1977 door de Italiaanse broers Grigolato. Kwaliteit en comfort staan hoog in het vaandel. Ook wordt er duurzaam geproduceerd op zonne-energie. De Grisport collectie is gesegmenteerd in de werelden van Walking, Hiking, Trekking, Boots, Travel en Active. Elke wereld heeft zijn eigen verhaal en identiteit. Zij kennen de passies en begrijpen waar het écht om draait tijdens een tocht door de stad, de bossen of de bergen. Zo bieden ze niet alleen een high performance product, maar tegelijkertijd ook een schoen die naadloos aansluit bij uw lifestyle.

 

Wandelschoenen voor dames

Grisport damesschoenen zijn handgemaakt op een speciale damesleest waardoor deze schoenen als gegoten zitten. Of je nu een ommetje wil maken met de hond of een stevige wandeltocht buiten de begaanbare paden, er is altijd wel een Grisport schoen die bij jou past.

Bekijk damesschoenen

Wandelschoenen voor heren

Op zoek naar waterdichte wandelschoenen voor trektochten door duinen of bergen? Grisport heeft een ruim assortiment herenschoenen voor intensieve wandelingen of leuke citytrips.

Bekijk herenschoenen