Naar boven

Fusion

Fusion
Fusion

FUSION is een Deens merk dat sinds 1999 compromisloze en tijdloze kleding in Denemarken ontwikkelt en in haar eigen naaistudio’s in de EU produceert.

Op basis van de veeleisende triatlon-gemeenschap heeft FUSION zich altijd gericht op het ontwikkelen van kwalitatieve, hoogwaardige en functionele sportkleding en niet op fashion.

FUSION werkt daarom vanuit een langdurige, tijdloze collectie waarbij men voortdurend op het materiaal doorontwikkelt om de kwaliteit, pasvorm en lange levensduur van haar producten nog meer te verbeteren, in plaats van ze te laten vervangen door seizoensartikelen. Omdat FUSION niet werkt met seizoensmode, maar vanuit een breed, tijdloze collectie en dus niet op mode en seizoensartikelen, kan zij volgens een strikt FLOW-principe produceren, in kleine oplages en volgens de vraag vanuit de markt. Hierdoor is FUSION een van de weinige merken die geen overproductie kent.

Alle producten van FUSION zijn overigens STANDARD 100 by OEKO-TEXⓇ gecertificeerd, wat betekent dat deze geen schadelijke stoffen bevatten.