Trailevents met Outdoorspecialist en On Running


Op 23 september tijdens de Zandenbos Trail en op 21 oktober tijdens de Keelven Trail is Outdoorspecialist-leverancier On running partner van 2 trail events van Trailrunning Europe.
Op beide events kunnen deelnemers de nieuwste trailschoenen van On Running testen. Het merk On Running komt uit de Zwitserse Alpen waar natuurlijk prachtige trails te lopen zijn. Goede schoenen zijn dan ook geen overbodige luxe. Bij het ontwikkelen van On Running schoenen zijn innovatieve manieren, materialen en technieken gebruikt, die geïnspireerd zijn op de wolken. Dat merk je gelijk als je met deze schoenen gaat trailen! Ze verbeteren je prestaties en bieden hoog comfort, ook tijdens een rustige dag.

 
Schrijf je in voor de Zandenbos Trailrun op 23 september

Benieuwd geworden naar de allernieuwste trailrunschoenen van On Running of ben je gewoon benieuwd naar onze goed georganiseerde evenementen? Geef je op voor de Zandenbos Trailrun op 23 september en ga er samen met Outdoorspecialist op uit!

Schrijf je in
 


Schrijf je in voor de Keelven Trailrun op 21 oktober

Benieuwd geworden naar de allernieuwste trailrunschoenen van On Running of ben je gewoon benieuwd naar onze goed georganiseerde evenementen? Geef je op voor de Keelven Trailrun op 21 oktober en ga er samen met Outdoorspecialist op uit!

Schrijf je in
 
 
On Running Cloudultra

De Cloudultra is de tweede generatie van onze meest veelzijdige trailrunningschoen. De Cloudultra heeft een Speedboard voor meer kracht, Helion™ superfoam voor meer comfort en Missiongrip™ voor meer grip. Met de Cloudultra weet je zeker dat jij alles uit jouw trailrun kunt halen.
Je kunt ze nu zelf testen op één van de Trailrunning Europe events op 23 september of 21 oktober.