Actievoorwaarden Nikwax winactie

Algemene voorwaarden

 

Deelname
Deelname aan de winactie is gratis en staat open voor personen van 18 jaar en ouder.

Periode
De winactie loopt van 1 december 2023 tot 15 februari 2024. Deelnemers dienen zich vóór 15 februari 2024 in te schrijven om mee te doen.

Hoe deel te nemen
Deelnemers kunnen deelnemen door het inschrijfformulier in te vullen op www.outdoorspecialist.nl/winactie. Elke deelnemer mag slechts één keer deelnemen.

Prijs
De prijs is zoals vermeld in de winactie: 1 van de 3 Rab Microlight jassen en Nikwax Down Caresets.

Winnaar
De winnaar wordt willekeurig gekozen uit alle geldige inschrijvingen. De trekking zal plaatsvinden in februari 2024. De winnaars worden op de hoogte gebracht via de nieuwsbrief van Outdoorspecialist.nl.

Bekendmaking winnaar
De winnaar wordt bekendgemaakt op eind februari 2024 via de nieuwsbrief van Outdoorspecialist.nl.

Privacy
De verstrekte persoonlijke informatie wordt gebruikt voor de winactie en de nieuwsbrief van Outdoorspecialist.nl. Opgegeven e-mail adressen worden ook gedeeld met Rab.

Aansprakelijkheid
De organisator is niet verantwoordelijk voor verloren, verlate, misleide of onjuist ingevoerde inschrijvingen.

Wijzigingen
Outdoorspecialist.nl of de organisator behoudt zich het recht voor om de voorwaarden of de duur van de winactie te wijzigen of de winactie geheel of gedeeltelijk te annuleren indien dit noodzakelijk wordt geacht.

Overige bepalingen
Deelname impliceert de volledige aanvaarding van deze algemene voorwaarden. In situaties die niet in deze voorwaarden zijn voorzien, beslist Outdoorspecialist.nl of de organisator.

Vragen
Vragen met betrekking tot de winactie kunnen worden gericht aan media@outdoorspecialist.nl.