Yaelle Alkobi - Social Media Editor

Door Outdoorspecialist - 02 april 2021 - Columns
Yaelle Alkobi - De Social Media Editor

Yaelle Alkobi is de Social Media Editor van Buitengewoon Goed Magazine. Zij vangt de mooiste online verhalen en meest inspirerende posts, om die ieder kwartaal te tonen in ons magazine.
Yaelle is tevens oprichter van bureau PRACHT. Zij maakt merken online zichtbaar, creëert een positief imago en activeert doelgroepen. Het bureau is gespecialiseerd in  social media strategie en content creatie, online campagnes, influencermarketing en videoproducties. Met een team specialisten creëert Yaelle vanuit een conceptuele gedachte, álles wat doelgroepen wensen en wat merken nodig hebben. Zo helpt zij merken groeien.

www.prachtagency.nl
 
Yaelle Alkobi neemt je ieder kwartaal mee in de online wereld van #Buiten­gewoongoed.
Hierin vind je dagelijks de mooiste verhalen en posts over outdoor sporten en reizen. Verhalen die ons inspireren, raken of motiveren en die we daarom graag met je willen delen.

In deze editie speciale aandacht voor de campagne #Buitengeluksmoment. Wandelingen zijn ware geluks­momenten en voor iedereen is de motivatie om te wandelen anders. De één laadt helemaal op tijdens een solo wandeling in de rustige natuur en de ander geniet van een wandeling door de gezellige stad met een koffie to-go in de hand.
We vroegen 3 influencers naar hun #buitengeluksmoment.

Papa Sjenkie 

Yannick is getrouwd en vader van 3 dochters. Hij is niet alleen brandweerman maar ook influ­encer.
Op Instagram geeft hij een kijkje in zijn gezellige, drukke gezins­leven en op YouTube vermaakt hij duizenden abonnees met zijn ­humoristische blik op de verschillen tussen vaders en moeders én hoe je als man je geduld kan bewaren met vier vrouwen om je heen. ”Zoals mijn volgers allemaal weten, ben ik heel graag buiten. Fietsen met de kinderen en wandelen met onze lieve hond Niko. Wij wonen in een prachtig gebied nabij de Loonse en Drunense Duinen.Op mijn Instagram kun je in een IGTV zien dat ik wandelschoenen ben gaan testen, leuk als je een kijkje neemt!”- Aldus Papa Sjenkie. www.instagram.com/papa_sjenkie

Een wandeling in een prachtig gebied nabij de Loonse en Drunense Duinen, met hond Niko is een echt #Buitengeluksmoment. Even lek­­ker bewegen, in alle rust.
 
Hip en Hot

Judith is getrouwd en moeder van 4 kinderen. Op Facebook, Instagram en haar website deelt zij de liefde voor haar gezin, het drukke gezinsleven, werk, reizen en haar liefde voor wandelen.
Judith wandelt het liefst in de natuur, in het bos of op het strand van Scheveningen. Ze wandelt graag om lekker even flink te bewegen, achter haar computer vandaan te zijn, haar bloed te laten stromen zodat ze zich daarna weer goed kan concentreren op haar werk. Het allerliefste wandelt ze met haar man. Even samen wat quality time en goede gesprekken voeren samen. Dat is hun
#Buitengeluksmoment.: Judith ging samen met haar man naar onze winkel in Hillegom om nieuwe LOWA wandelschoenen aan te schaffen en schreef hier een artikel over op haar website. "Mensen vragen zich vaak af waarom je wandel­schoenen zou moeten kopen. Op je sneakers kun je toch ook lopen? Dat klopt maar toch merk je direct het verschil als je voor wandelschoenen kiest. Wandelschoenen geven je voeten meer stabiliteit, een betere pasvorm, stevigheid, grip, demping en zijn bovendien waterdicht."

www.hipenhot.nl

Je houdt het wandelen ook veel langer vol op een wandelschoen en daarmee wordt wandelen nog leuker!
 

Susan Aretz

Susan Aretz is kookboekauteur en een culinaire duizendpoot. Op haar website en Instagram account deelt zij haar favoriete recepten en geeft een kijkje in haar (heerlijke) leven:
"Je kent het vast wel? Dat je er even helemaal doorheen zit. Of het nu komt door thuiswerken, door corona of gewoon door een nacht slecht slapen. Voor mij helpt het dan om naar buiten te gaan. Koppie in de frisse lucht, een uurtje lekker wandelen, het is mijn zen moment. Ik kan er daarna weer helemaal tegenaan. Voor mij geldt dat als ik ga wandelen ik dat eigenlijk gewoon heel graag in mijn eigen stad doe. Ik hoef echt maar een 10 minuten te lopen en ik ben al buiten, in de natuur.
Maar ook in de stad zelf kan ik er écht uit zijn. Als je wil wandelen in Leiden, is er bijvoorbeeld het Singelpark. Een groot aaneengesloten park van zes kilometer, dat door de hele stad loopt. Een aanrader.
Ik loop op LOWA Locarno wandelschoenen. Perfect voor mijn manier van wandelen. Deze urban wandelschoenen zien er ook nog eens fashionable uit. Oh en ze zijn hartstikke waterdicht. Dus wat let je, spring gewoon weer eens ouderwets in een plas water, zoals je vroeger deed. Het kan gewoon!”- Susan deelt op haar website tips over goede wandel­schoenen en over mooie wandelroutes in Leiden: www.susanaretz.nl

Het is geen geheim dat ik héél gelukkig word van buiten zijn. En voor het echte buitengeluksmoment heb je eigenlijk maar vrij weinig nodig.