Win een bergwandelcursus in een complete outfit

Door Outdoorspecialist - 08 juni 2022 - Columns , Winactie
Zelf ervaar ik momenteel echt het befaamde wanderlust gevoel, oftewel het sterke verlangen om te reizen en de wereld te ontdekken. Het leven te vullen met avonturen en mooie herinneringen te creëren. De combinatie van afstand en afwisseling zijn de geheime ingrediënten voor mijn creativiteit. Als ik na het reizen thuis kom, lijkt alles hetzelfde maar toch is alles anders. Een fris, geïnspireerd en energiek gevoel. Verslavend fijn.
 

LIFE IS A JOURNEY TO BE EXPERIENCED

Het team van Outdoorspecialist.nl zet zich 24/7 in om klanten bijzondere ervaringen te geven. Niet alleen tijdens een bezoek aan de winkels of een online bezoek, maar ook échte ervaringen in de natuur. Ervaringen waarvoor de producten die wij verkopen, gemaakt zijn. Continu zijn wij dan ook in gesprek met onze partners om de mooiste ervaringen te bieden en zetten met deze partners bijzondere samenwerkingen op.

Zo spraken we onlangs de inspirerende mensen van Rab, het toonaangevende Britse outdoormerk, oftewel The Mountain People. En we spraken met partner NKBV, de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging. Met elkaar delen we de overweldigende liefde voor de bergen. En als gelijkgestemden bij elkaar komen, ontstaat er wat moois.


THE MOUNTAINS ARE CALLING AND WE MUST GO

Met elkaar kwamen we op het idee om een bijzondere reis cadeau te doen aan een van onze klanten, namelijk een bergwandelcursus in de Silvretta, op de grens van Oostenrijk en Zwitserland. We willen onze klant zelf laten ervaren dat met elke stap in de natuur, je meer krijgt dan je zocht. Zelf de liefde voor de bergen en de technische outdoorgear van Rab te ervaren. De NKBV biedt jou hun fantastische bergwandelcursus aan, waarbij je tijdens 5 bijzondere dagen in de bergen, kennis maakt met verschillende soorten terrein. Outdoormerk Rab stelt een complete uitrusting ter beschikking.

Meer lezen over deze bijzondere winactie? Bekijk het hier!Yaelle Alkobi is de Social Media Editor van Buitengewoon Goed Magazine. Zij vangt de mooiste online verhalen en meest inspirerende posts, om die ieder kwartaal te tonen in ons magazine. www.prachtpr.nl