Walk more, worry less

Door Outdoorspecialist - 06 april 2023 - Columns

Frisse lucht, zachte temperaturen, het lentezonnetje op je huid en de ontluikende natuur. Hét moment om meer te gaan wandelen is nu. Lentewandelingen geven een gevoel van dankbaarheid en zorgen voor een mentale en fysieke boost. Voor sommigen is een wandeling een meditatiemoment, anderen kiezen voor een opzwepend muziekje of goede podcast tijdens het wandelen. Wat jouw voorkeur ook heeft, het is lente dus tijd om weer meer te gaan wandelen. In deze column geven wij je twee praktische tips om maximaal te genieten van jouw wandeling!

De perfecte sok

Als je ooit verkeerde sokken aan hebt gehad tijdens een wandeling, dan weet je hoe blij je wordt van de juiste sokken. Die voorkomen blaren of irritaties, zitten heerlijk en zijn belangrijker dan je wellicht denkt. Wij zweren bij de sokken van Injinji. Deze sokken bevatten ‘tenen’ en zijn anatomisch afgestemd op jouw voet. Hetvijf-tenen-ontwerp’ zorgt ervoor dat je tenen op een natuurlijke manier worden gespreid. Dit geeft veel comfort maar ook stabiliteit. Door
de gebruikte materialen zijn de Injinji sokken duurzaam, licht en flexibel. Het ademende vermogen zorgt voor koele, droge en comfortabele voeten. Zo ben je goed beschermd tegen blaren en vergeet je überhaupt dat je sokken draagt!

Shop Injinji
 
De ideale schoenen

Wanneer je van lichte, luchtige wandelschoenen houdt dan zijn wellicht de nieuwste LOWA Innox Evo de ideale schoenen voor jou. Deze schoenen (gemaakt in Europa) zijn zowel geschikt voor een wandeling door de stad als
in de natuur. Met de looks van een hippe sneaker, maar met technische eigenschappen om te presteren.
Zo is de LOWA Innox Evo ademend en waterdicht dankzij de Gore-Tex voering. De zachte Dyna PU tussenzool geeft de schoenen zeer veel demping en de buitenzool geeft perfecte grip. De ideale schoenen om lekker sportief te wandelen!

Shop Lowa Innox Evo
 Yaelle Alkobi is de Social Media Editor van Buitengewoon Goed Magazine. Zij vangt de mooiste online verhalen en meest inspirerende posts, om die ieder kwartaal te tonen in ons magazine.