Succesvolle 1e editie van het Adventure Hike & Trailrun event!

Door Outdoorspecialist - 26 september 2023 - Nieuws
 

Onder fantastische weersomstandigheden is de Adventure Hike & Trailrun succevol verlopen. Dit event georganiseerd door Outdoorspecialist in samenwerking met Trailrunning EU, met behulp van sponsoren Lowa, Leki, Wandel Magazine en Adcommunicatie, werd gehouden in het buitengebied van Helmond met start & finish bij Outdoorspecialist Adventure Store.

 
Met 4 mooie routes van 10, 15, 20 of 25km, konden zowel de wandelaars als de trailrunners kennismaken met onder meer de Gulberg bij Nuenen, waarbij de kuiten op de proef werden gesteld. Ook waren er meerdere workshops om met Leki-stokken te leren klimmen en dalen. Zowel bij de start, onderweg, als bij de finish werden de deelnemers uitstekend voorzien van een hapje en drankje.
 

Naast het actieve, was voor het ontspannende gedeelte de winkel van Adventure Store voorzien van tal van mogelijkheden om je te informeren of te voorzien van de juiste uitrusting. Je kon de nieuwste trailrunschoenen van Lowa uittesten, maar ook voor de wandelaars waren er testparen van Lowa. Je kon je bloedvaten laten doormeten bij Nanne Blom van Bauerfeind, je voeten laten analyseren door Emile Itz, kledingadviezen krijgen van Jeroen Hoveling van Sprayway of het advies inwinnen van de Falke sokken & sportunderwear-specialist Wim van Beek. Voor het abonneren op het tijdschrift Wandel Magazine was Arjen van Wifferen heel actief. Uiteraard waren de advieseurs van Adventure Store, geheel in stijl gekleed, ook druk bezig om iedereen zo goed mogelijk te voorzien van de juiste wandel- & trailrunartikelen.

 
Al met al een zeer geslaagde dag, die zeker ook volgend jaar weer op de kalander komt!
Wil jij meer weten over de Hike&Trail evenementen van Outdoorspecialist? Bekijk dan onze kalender met events!

Bekijk Events