Outdoorspecialist loopt de GR131, de Camino Naturalis op Tenerife

Door Outdoorspecialist - 06 december 2022 - Advies , Reistips buitenland , Winactie

Op uitnodiging van Canary Hiking, gerund door de passievolle dames Jeanne en Astrid, vertrokken outdoorspecialisten Theo en Eddy afgelopen week naar de Canarische eilanden. Niet om vakantie te houden, maar om een gedeelte van de 550 km lange Camino Naturalis op Tenerife te lopen.

Eddy: 'Naast de kennismaking met deze route, maakten we ook kennis met het “hiken” door deze rotsachtige omgeving, met veel hoogtemeters en een adembenemende natuur. Tijdens de tocht hebben we onze uitrusting ook goed kunnen testen, wat weer veel kennis heeft opgeleverd om in de toekomst de consument te adviseren voor de aanschaf van de juiste artikelen.'

In het wintermagazine van Buiten Gewoon Goed én op onze blog kan je een bijdrage lezen over Canary Hiking en de route over de 7 Canarische eilanden. Voor degene die enthousiast is gemaakt, is er een scala aan reizen te boeken op de diverse eilanden. Er is veel verschil in intensiteit tussen de eilanden, dus kijk goed naar de uitdaging en de conditie die hiervoor benodigd is. Er wordt gelopen in kleine groepjes onder deskundige en enthousiaste begeleiding. De overnachtingen worden vaak doorgebracht in kleinschalige en authentieke hotelletjes en de lekkerste restaurantjes worden aangedaan. 

Ben jij al enthousiast? Kom dan naar de informatiedag* over Canary Hiking op zondag 8 januari 2023. Deze informatiedag wordt gehouden in de winkel van de Outdoorspecialist in Helmond, van 11.00 tot 13.00 uur. Schrijf je in via onderstaande button.

Inschrijven
 


Win een wandelreis naar Gran Canaria voor 2 personen

Doe mee aan onze win-actie en maak kans op een reis met Canary Hiking naar Gran Canaria. Deze reis is voor 2 personen, incl. vliegreis, ontbijt en een tweepersoonskamer. Meedoen is simpel: klik op onderstaande button, lees meer over deze winactie en meld je aan!

Lees meer
 *De Canary Hiking infodag vindt doorgang bij een minimale deelname van 10 personen. Indien je je hebt ingeschreven ontvang je een email met een bevestiging. Kort van tevoren word je nogmaals per email geinformeerd met verdere details.