Outdoorspecialist Bikepackdag

Door Outdoorspecialist - 02 april 2024 - Nieuws
 

Tijdens de tentenshow van Soellaart op maandag 20 mei (tweede pinksterdag) dit jaar wordt er ook een Outdoorspecialist bikepackdag georganiseerd. Naast de reeds aanwezige collectie fietstenten kan je op deze dag de verschillende fietsen uitproberen van Canyon, van een comfortabele trekkingbike tot een sportieve gravelbike. ORTLIEB, marktleider in de waterdichte fietstassen toont de complete bikepack-collectie, waardoor je ter plekke kan gaan passen en meten of en hoe je al je spullen meekrijgt. Ook als het gaat om de bijpassende fietskleding, slaapmatten en slaapzakken en accessoires kun je op deze dag terecht.

 

Laat je inspireren op maandag 20 mei 2024 (tweede pinksterdag) en kom naar de tentenshow van Outdoorspecialist Soellaart in Haarlem. Een ongedwongen evenement speciaal voor vakantiegangers en kampeerders die tenten van binnen en buiten willen zien, voelen en ruiken en eventueel ook aanschaffen. Met keuze uit twintig merken is er voor elke soort vakantie een goede tent te vinden. Het perfecte moment om je te laten inspireren en je te oriënteren, ook als het gaat om kampeeraccessoires, slaapmatten en slaapzakken Met veel acties en activiteiten, ook voor de kinderen en voor het eerst zijn er ook foodtrucks aanwezig. De toegang is gratis! Kom hieronder alles te weten over deze dag.

Wanneer:
Maandag 20 mei, 10.00 - 16.00 uur
Waar: Sportpark Kleverlaan, Haarlem
Parkeren: Kan aan de overkant bij de Haarlemse schaatsbaan. Adres: IJsbaanlaan 2.

 
Jeroen Kruit
Ook bij dit event: Avonturier Joren Kruit

Avonturier Joren Kruit is namens Bike explorer te gast op de Outdoorspecialist bikepack-dag om over zijn tocht over de European Divide Trail (EDT) te vertellen. Op maandag 20 mei, 2e Pinksterdag, geeft hij rond 11:30 en 13:30 een presentatie over de fietstocht van 88 dagen die hij in de zomer van 2022 maakte.

De EDT is een onverharde route van 7.800 km van Cabo de São Vicente in Portugal, het meest zuidwestelijke puntje in Europa, naar het meest noordoostelijke puntje in Europa op de grens van Noorwegen en Rusland.

 
Bike explorer
Inspirerende tochten binnen en buiten Nederland met Bike explorer

Bike explorer magazine is aanwezig en geeft info over inspirerende tochten dicht bij huis in Nederland en Vlaanderen, maar ook elders in Europa. Over dag- en meerdaagsetochten.

Onderweg is het altijd genieten van natuur, cultuur en andere bezienswaardigheden.

 
Canyon
Kom naar de Outdoorspecialist Bikepackdag en test verschillende fietsen van het merk Canyon

Een Bikepack-dag zou natuurlijk niet compleet zijn zonder fietsen. Daarom kan je ook een aantal modellen van het fietsmerk Canyon uitproberen.

Van een comfortabele trekkingbike tot een sportieve gravelbike. Leer alles over reizen met de fiets, met Canyon’s Grizl, Pathlite:ON SL en Grizl:ON.


Soelaart
Soellaart Outdoor & Wintersport uit Haarlem

Outdoorspecialist Soellaart Outdoor & Wintersport is een outdoor- en wintersportwinkel in Haarlem met een passie voor alles wat buiten is. De winkel is al meer dan 100 jaar een begrip in de regio en we zijn trots op onze rijke geschiedenis.In de winkel van Soellaart winkel van 1600 m2 vind je in de zomer een grote collectie wandelschoenen, zomerkleding, tenten, kampeermeubels, slaapmatten, slaapzakken en nog veel meer.

Laat je adviseren door hun team met een passie voor outdoor & wintersport. Ze staan voor je klaar met persoonlijk advies.