Merk uitgelicht: Vaude

Door Outdoorspecialist - 19 september 2022 - Duurzaamheid , Merken
Vaude

Vaude is de meest milieuvriendelijke fabrikant van functionele producten voor de outdoor- en bikesport van Europa. Dit moderne Zuid-Duitse familiebedrijf voldoet aan de hoogste milieueisen en neemt haar sociale verantwoordelijkheid wereldwijd zeer serieus.
Dat betekent dat zij alles wat ze doen op een zo ecolo-gisch en sociaal eerlijk mogelijke manier doen. Deze visie loopt als een groene draad door de gehele organisatie.
Sinds 2022 is VAUDE met al haar producten we-reldwijd, klimaatneutraal! GREEN SHAPED missie om zo duurzaam mogelijk te produceren is goed te zien aan het VAUDE Green Shape label. Green Shape is het VAUDE-label voor duurzame uitrusting.
Aangezien er geen vergelijkbaar systeem is dat dusdanig omvangrijk en streng is, hebben zij een eigen zegel ontwikkeld. Want elke beweging begint ermee dat iemand het voortouw neemt en niet alleen praat, maar ook consequent handelt. Producten voorzien van het Green Shape label worden volgens strenge en transparante criteria, die de gehele levensloop van het product omvatten, milieuvriendelijk gefabriceerd.

Bekijk de Vaude collectie