Merk uitgelicht: Rab

Door Outdoorspecialist - 15 september 2022 - Duurzaamheid , Merken
 
Rab

We hebben een grote liefde en respect voor onze planeet. We passen de lessen die we in de buitenlucht hebben geleerd toe op de serieuze uitdagingen waarmee onze wereld wordt geconfronteerd. Van klimaatverandering en de druk op kostbare natuurlijke hulpbronnen tot rechtvaardigheid en kansen voor iedereen. We mikken hoger en vinden een betere manier. Het verminderen van de impact van onze producten is ingebakken in ons ontwerp-proces. Net als onze ‘obsessie’ voor goede prestaties.

Product

Innovatie zit niet achter grote problemen aan. Het zit in alle simpele veranderingen. Het verminderen van de impact van onze producten is ingebakken in ons ontwerpproces. Net als onze obsessie met prestaties. Benieuwd naar de producten van Rab? Bekijk dan snel onze collectie!

Bekijk de Rab collectie
 


Planet

We hebben een diepe liefde en respect voor de planeet en werken via onze bedrijfsvoering aan het bestrijden van klimaatverandering, het verminderen van afval en het beschermen van het milieu.

 
Partner

Het zijn de mensen met wie we werken die het hart van ons bedrijf vormen. Onze productie biedt werk aan meer dan 21.500 mensen wereldwijd. Door nauw contact te houden met al onze partners kunnen we flexibel zijn en elkaar on-dersteunen.

 
People

Wij zijn de geestverwanten. Wij zijn de stemmen die je aan-sporen. Wij zijn de bergmensen. Ook zijn we lid van de Fair Wear Foundation. Elk jaar ontwikkelen we een plan met Fair Wear en onze fabrikanten, gericht op in-spanningen om verbeteringen in onze toeleverings-keten te maximaliseren. Het eerlijker maken voor degenen die erin werken en andere merken aanmoe-digen om hun zakelijke praktijken te verbeteren.