LOWA MALTA GTX

Door Outdoorspecialist - 27 september 2021 - Merken , Winactie
LOWA Malta GTX


Deze winactie is afgelopen

Het najaar biedt gouden luchten, prachtig licht en mooie accenten in de natuur; van olijfgoud tot brons.


In september nemen we met weemoed afscheid van de zomer, slurpen de laatste zonnestralen op en genieten van deze gouden momenten. 

Verandering is in de lucht, qua seizoen, qua weer en qua natuur. Maar ook ons leven verandert; werk wordt weer volledig hervat, de vakantieperiode is voorbij. Een Indian Summer verlengt nog even dat vakantiegevoel.

LOWA MALTA
Het najaar is ook hét moment om onze garderobe en gear aan te passen op het nieuwe seizoen. Op het moment dat LOWA haar nieuwe model Malta lanceert, kleurt Nederland ook ‘een beetje Malta’.

Deze pracht gaat Outdoorspecialist.nl samen met LOWA vast leggen in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. De beelden zullen medio september te zien zijn op onze socialmediakanalen.

PARK
De natuur van Het Nationale Park de Hoge Veluwe is overweldigend. De verschillende oud-Veluwse landschappen wisselen elkaar continu af: van loof- naald en gemengde bossen, tot heidevelden, grasvlakten en stuiflandschappen.

Een van de mooiste plekken om de Indian Summer te beleven.

WIN 
Wij roepen  onze lezers en volgers op om de mooie ­Indian Summer vast te leggen in eigen omgeving. Trek er op uit, wandel,  bewonder én schiet jouw mooiste ­Indian Summer-beeld van de prachtige Nederlandse nazomer.

Plaats deze op social media en gebruik de hashtag ­#LowaMalta . De 2 mooiste foto’s worden beloond met een paar Lowa Malta schoenen in maat naar keuze, aangemeten in één van onze winkels.

Wij kijken ernaar uit om jullie Indian Summer-beelden te bewonderen! Onze beelden zullen medio september te zien zijn op de Facebookpagina en Instagram van Outdoorspecialist.nl Volg ons daar om niets te missen!

Terug naar het overzicht