Kater Funsport sluit zich ook aan bij Outdoorspecialist.nl

Door Outdoorspecialist - 25 maart 2021 - Nieuws
Kater Funsport sluit zich ook aan bij Outdoorspecialist.nl

Met ruim 35 jaren ervaring en een totaal winkeloppervlak van meer dan 3500m2, verdeeld over 2 winkels in Alkmaar en Hippolytushoef, is Kater de Funsport specialist van Nederland.

Kater Funsport is zowel in de zomer als in de winter de ‘place to be’ en is specialist in o.a. Funsport, wintersport en outdoor.

Met de toevoeging van de Kater Funsport winkels en met eerder dit jaar met Soellaart, de outdoor- en wintersport winkel uit Haarlem, is het samenwerkingsverband van Outdoorspecialist.nl succesvol uitgebouwd met een landelijke dekking van inmiddels 17 lokale outdoorspecialisten.

Met daarnaast ook nog de nieuwe toetreding van diverse toonaangevende outdoor kwaliteitsmerken zoals Vaude, Columbia, Bauerfeind, Sinner, Buff, Sea to Summit, Bynolyt, Trekmates en Sprayway is deze samenwerking aan het uitgroeien tot een krachtig collectief.

Outdoorspecialist.nl is een unieke samenwerkingsvorm tussen de beste lokale outdoorspecialisten en toonaangevende merken in de outdoor branche. Met behoud van lokale authenticiteit en door het bundelen van de krachten kunnen deze lokale specialisten nu ook landelijk succesvol opereren onder de vlag van outdoorspecialist.nl

Terug naar het overzicht