Herfsteditie BUITEN GEWOON GOED MAGAZINE nu verkrijgbaar

07 september 2020 - Buiten Gewoon Goed Magazine
Herfsteditie BUITEN GEWOON GOED

Europa was op het juiste moment weer ’open’ en we hebben, ondanks de corona aanpassingen, genoten in eigen land of misschien ben je toch de grens over gestoken en heb je daar genoten van je vakantie. Ook op outdoor gebied konden we ons hartje ophalen. Er werd volop gefietst, gewandeld, gezwommen, hard gelopen en gehiked. De buitensporten zijn enorm in populariteit gestegen!

Na de afgelopen zomervakantie staat de herfst al weer voor de deur. Het is toch fantastisch om te zien hoe de wereld om je heen verkleurt en het landschap een totaal nieuw uiterlijk krijgt! Ook nu het druilerige weer zijn intrede doet laten we ons niet kennen. Uiteraard wel met de juiste kleding en schoeisel. Er bestaat geen slecht weer, alleen slechte kleding hoor ik mensen wel eens vertellen. In deze uitgave lees je meer over waterdichte kleding.

Naast onze samenwerking met o.a. Wandel en Bergen Magazine, waar je weer mooie bijdrages van kunt lezen in dit nummer, hebben we ook een partner die ons magazine gaat verrijken met mooie reisverhalen, Local Hero Travel, de naam verteld het verhaal. Ondanks dat het reizen naar verre bestemmingen een tijdje stil heeft gelegen, horen en zien we in de winkels alweer veel mensen langzaam dromen over de volgende reis. Laat je inspireren.

Veel leesplezier!

Eddy Huissoon

Terug naar het overzicht