Elke dag een avontuur op je bord

Door Outdoorspecialist - 05 november 2021 - Columns
Elke dag een avontuur op je bord

Column Natasha Bloemhard

Er hangt verandering in de lucht. Of het nu gaat om de gevolgen van corona, klimaatverandering of het feit dat de nieuwe generatie eerder voor meer balans dan een energievretende carrière kiest; er staan ‘dingen’ te gebeuren. En ik word daar altijd een beetje kinderlijk nerveus van. Want ik hou van verandering! Niet dat ik als een wild hert van links naar rechts stuiter; integendeel zelfs. Ik hou van een stevige basis, wat ik ook doe in mijn leven. Maar vanuit die basis ligt de wereld wat mij betreft wagenwijd open en ga ik, gedreven door een enorme nieuwsgierigheid, graag op zoek naar het nieuwe. Ik hou van de spanning die het met zich meebrengt, de vastberadenheid die ik voel en zelfs het vleugje onzekerheid heb ik nodig. Ik ben ook dol op de adrenaline en de vlinders die als gillende keukenmeiden door mijn lijf gieren. Echt verslavend. Of ik nu een nieuwe route op mijn mountainbike ontdek, in lotushouding de impact van meditatie ervaar of in de keuken iets sta te bereiden waarvan ik voorheen het bestaan niet eens wist; het onbekende pad laat me volop leven.

Of een verandering altijd goed uitpakt, vind ik niet eens interessant. Het avontuur, het plezier én het inzicht dat het me gaandeweg oplevert; dáár word ik pas echt een potje blij van. Dat is, wat mij betreft, de betekenis van een actieve en avontuurlijke levensstijl. Die gaat verder dan alleen buitenspelen. Die staat ook voor het hebben van een actieve levenshouding waarbij je om de hoek durft te kijken. Wie zo in het leven staat, krijgt gegarandeerd elke dag een avontuur op zijn of haar bord. En dat is wat het leven zo bizar boeiend maakt, vind ik. De uitdaging om je adrenalinekicks en je inzichten gewoon uit je dagelijkse leven te halen. Een soort ‘wereldreis’ die je elke dag maakt, zonder ver van huis te zijn. Hoe mooi kan het zijn? Zó mooi dus!

Natasha Bloemhard
Oprichter Salt

@natasha_bloemhardWe Are Salt
Wij zijn een community van trail seekers en happy dreamers. Wij doen niets liever dan buiten de lijntjes kleuren. Altijd op zoek naar avontuur en aangemoedigd door het verlangen om nieuwe te dingen te leren. Ons leven en werk zijn gebaseerd op een waargebeurde fantasie waarin de outdoor lifestyle en de kracht van creativiteit positieve verandering brengen. Zo brengen wij Salt tot leven in alles wat wij doen. Ben jij ook zo’n vrijbuiter?
Steun ons dan in onze missie en word lid van Salt.

To explore, play, connect and grow.

en : @saltmagazine

Terug naar het overzicht