Een mooie wandeling begint met FALKE

Door Outdoorspecialist - 09 juli 2020 - Advies
Een mooie wandeling begint met FALKE

Het belang van een goede wandelsok in de zomer is niet te onderschatten. Goede wandelsokken kunnen blaren en huidirritaties voorkomen.

Ze zorgen voor extra demping bij drukpunten en er zit een stof in verwerkt waardoor je voeten minder gaan glijden. Daarnaast hebben de sokken van FALKE een anatomische pasvorm en een bredere maatrange wat ervoor zorgt dat ze perfect aansluiten op de voet. Theo van Houts, eigenaar van Adventure Store in Helmond kan dit beamen: “Wij werken al jaren samen met FALKE en nog altijd zijn ze uniek op het gebied van pasvorm en kwaliteit.”

Bovendien is het met zomerse temperaturen belangrijk dat transpiratie snel wordt afgevoerd en je voeten koel en droog blijven.

Ga koel de zomer in met de TK2 Cool

FALKE heeft een brede sokkencollectie met voor ieder wat wils. De TK2 Cool serie is uitermate geschikt voor in de zomer te dragen.

In de TK2 Cool is onder andere Lyocell verwerkt. Dit is een verkoelende vezel afkomstig van de eucalyptusboom. De stof is huidvriendelijk, kreukbestendig en volledig biologisch afbreekbaar. De overige vezels in de Cool serie zijn duurzaam en elastisch waardoor je vele wandelingen kan genieten van optimaal loopcomfort.

De lage variant is de TK2 Short Cool waarbij je in elk type wandelschoen voldoende bescherming hebt tegen drukpunten.

Wist je dat?

Het Duitse merk dit jaar 125 jaar bestaat en nog steeds alles produceert in eigen fabrieken. Daarnaast worden de sokken bij FALKE voorgewassen en met een eigen zuiveringsinstallatie het water wordt gereinigd en weer hergebruikt.

Terug naar het overzicht