Een kijkje achter de schermen

Door Outdoorspecialist - 01 maart 2021 - Columns
Een kijkje achter de schermen

Bij onze local Hero’s. Want onze local Hero’s zijn onze vrienden. We zoeken ze regelmatig op, digitaal natuurlijk. Ook gewoon voor een virtueel hapje en drankje. Wil jij je ook even ‘onder de locals’ voelen? Local Hero Wil in Costa Rica, Tanja in Zuid-Afrika en Abdellatif in Marokko vertellen hoe zij 2021 zijn begonnen en hoe het er nu in hun land uit ziet. Stap mee de grens over, uit die lockdown en ontdek de wereld weer door de ogen van de locals.


Suppen in Costa Rica:
Local Hero Wil: ‘Lockdown betekent gelukkig niet stil blijven staan… en omdat ik een soort van tropische vis ben, vind ik het heerlijk om naar een van de 300 stranden in Costa Rica te gaan. Een dagje snorkelen of zwemmen. M’n hond Totto is net zo energiek als ik ben. Én, hij staat net zo graag op die plank!’De bush Zuid-Afrika:
Local Hero Tanja: ‘In Zuid-Afrika is de bush nooit ver weg. Voor mij en m’n gezin de beste plek in deze corona tijd. We hebben de kans gepakt en zijn op safari gegaan in Kruger en Kgalagadi. Ver weg van de drukte, toeren in onze jeep, dieren spotten en baie lekker braaien. Een mooi begin van 2021.’Oud & Nieuw Marokko:
Local Hero Abdellatif: ‘Oud & Nieuw vier ik normaal altijd op het strand, maar dit jaar gezellig thuis samen met mijn familie. Uitgebreid eten en natuurlijk ook een paar drankjes. Ik heb cake en ‘Zaalouk’ gemaakt, een typisch Marokkaanse salade. Smullen! Benieuwd naar het recept? Je vindt het hier: Marokko op tafel.’

Terug naar het overzicht