Driedimensionaal

Door Outdoorspecialist - 16 juli 2020 - Advies
Driedimensionaal

Tube in drie-dimensionale constructie
De TubeTec zool onder-scheidt zich van bestaande zoolconstructies vooral door zijn verrassend lage gewicht en extreem dempende vermogen.
De kern van de zool uit veerkrachtig PU, ingebed in een ‘tube’ buitenzool van TPU in een driedimensionale constructie. Deze beschermt de PU-tussenzool tegen beschadiging en uitlopen en zorgt tevens voor aanvullende stabiliteit. Omdat het materiaal van de buitenzool bovendien optimaal bestand is tegen beschadiging wordt de levensduur van de zool aanmerkelijk verlengd. Dat neemt overigens niet weg dat schoenen met TubeTec zool verzoolbaar zijn.

Perfecte grip en tractie op elk terrein
De grote mate van duurzaamheid maakt TubeTec geschikt voor alle soorten onder-gronden en daarmee voor toepassing bij schoenen voor uiteenlopende doeleinden. Hanwag combineert de TubeTec technologie met de Hanwag 3D PrismBase technologie, die zorgt voor een aanzienlijke gewichtsbesparing in vergelijking met conventionele zoolconstructies. Onafhankelijke profieldelen onder de voorvoet en hiel completeren deze innovatieve zool. De speciale TubeTec mix van rubber en kunststof garandeert een perfecte grip en tractie op elk type terrein.

Attractieve, eigentijdse uitstraling
De innovatieve TubeTec technologie maakt het mogelijk schoenen te vervaardigen met een attractieve, eigentijdse uitstraling dankzij de semitransparante look van het materiaal, die qua comfort niet onderdoen voor traditioneel wandelschoeisel, maar wel lichter en veerkrachtiger zijn.

Terug naar het overzicht