Creativiteit in alles, maakt het leven mooier

Door Outdoorspecialist - 15 april 2022 - Columns


Maak je mooiste foto

"Als Creatief Directeur van PRACHT ben ik dagelijks bezig met het creëren van online campagnes, fotografie en videomateriaal. Enorm blij word ik dan ook van de actie met Columbia die je in dit magazine aantreft. Maak je mooiste natuurfoto, een prachtige opdracht en met de praktische tips van Dylan Shu lukt het je vast een mooi beeld te schieten. Je hoeft echt niet af te reizen naar IJsland om een indrukwekkende foto te maken. Voeg je creativiteit toe, experimenteer en inspireer! Zelf ga ik vaak op pad met mijn Canon systeemcamera en lenzen, maar heb ook altijd mijn iPhone 13 Pro op zak die echt geweldige beelden schiet. Met je telefoon leg je vaak spontane, kleine momenten vast die later grote herinneringen worden. Deel jouw mooiste natuurfoto met ons op social media, we zijn enorm benieuwd!"

Bekijk de actie
 

 
Win een reis

"Na twee jaren die in het teken stonden van COVID en alle beperkingen, verlangen veel mensen meer dan ooit naar reizen. Of het nu gaat om een lange reis of een citytrip, we willen weer herinneringen maken en volop genieten van het leven. Daarom heeft Outdoorspecialist.nl samen met de Harz-regio een mooie winactie want je kunt een reis winnen inclusief hotel, ontbijt en verzorgde activiteiten. Wie verdient deze reis? Check onze socials en laat weten met wie jij op reis wil. Wie weet vul jij je leven binnenkort met nieuw avontuur, heb je daarna mooie verhalen te vertellen en mooie beelden te delen op social media!"

 


Yaelle Alkobi is de Social Media Editor van Buitengewoon Goed Magazine. Zij vangt de mooiste online verhalen en meest inspirerende posts, om die ieder kwartaal te tonen in ons magazine.  www.prachtpr.nl