Buitengewoongoed

Door Outdoorspecialist - 23 juni 2021 - Buiten Gewoon Goed Magazine
Buitengewoongoed

Yaelle Alkobi is de Social Media Editor van Buitengewoon Goed Magazine. Zij vangt de mooiste online verhalen en meest inspirerende posts, om die ieder kwartaal te tonen in ons magazine.  Yaelle Alkobi neemt je ieder kwartaal mee in de online wereld van #Buiten­gewoongoed. Hierin vind je dagelijks de mooiste verhalen en posts over outdoor sporten en reizen. Verhalen die ons inspireren, raken of motiveren en die we daarom graag met je willen delen. 

Vorig jaar lanceerden wij samen met LOWA de campagne #buitengeluksmoment. Vele enthousiaste wandelaars deelden hun buitengeluksmomenten onder deze hashtag en ook influencers liepen enthousiast mee, waaronder Papa Sjenkie. Hij liet in ons vorige magazine zien dat hij enorm geniet van zijn herfstwandelingen met hond Niko

Maar hij heeft ook een prachtig gezin; een knappe vrouw en drie plaatjes van dochters! Op zijn Instagram kanaal laat Papa Sjenkie nu in de lente zien dat hij dolgraag met hen er lekker op uit trekt. Ze wandelen graag in de Loonse en Drunense Duinen en dat doen ze het allerliefst op hun wandelschoenen van LOWA. 

Papa Sjenkie: “Sinds ik vorig jaar LOWA wandelschoenen heb aangeschaft, loop ik meer dan ik had verwacht. Ik vind het zulke fijne schoenen dat ik nu ook met mijn meisjes naar Outdoorspecialist.nl ben gegaan. Ze hebben hier de voetjes opgemeten en een scan gemaakt. Zo konden ze de perfecte LOWA wandelschoenen voor mijn meisjes adviseren. Nu hebben zij ook goede wandelschoenen die lekker stevig zijn en de voetjes ondersteunen”.

Deel ook jouw #buitengeluksmoment op Facebook en Instagram. Post een foto van jouw wandeling en vermeld hieronder waar jij ­buiten het meest van geniet plus de hashtag #buitengeluksmoment. Zo creëren we duizenden momentjes van geluk en inspireren en motiveren we anderen om lekker te wandelen!

Volg @papa_sjenkie op Instagram en volg ook ­Outdoorspecialist.nl op Facebook en ­Instagram!

Terug naar het overzicht