Buiten Gewoon Goed zomereditie

Door Outdoorspecialist - 04 juni 2021 - Buiten Gewoon Goed Magazine
Buiten Gewoon Goed zomer editie

De zomer komt eraan!  

Wat word ik daar weer blij van. De zomer komt eraan! Heerlijk warm weer, de barbecue aan, veel buiten zijn, zwemmen, een terrasje pakken (pff…we mogen gelukkig weer). Alles is leuker als de zon heerlijk schijnt. Vitamines voor lichaam en geest. We weten ook allemaal dat buiten bewegen enorm goed voor je is. Op de fiets of lekker wandelen. Zeker in de afgelopen coronatijd is het wandelen enorm in populariteit gestegen. Iedereen loopt. Van jong tot oud. Als ons land één wandelparadijs kent, dan is het wel de Utrechtse heuvelrug. We hebben in dit magazine 5 van de mooiste wandelroutes van de Utrechtse Heuvelrug voor jou op een rij gezet.

Nu de vakanties voor de deur staan, lijkt het de goede kant op te gaan met de vrijheid van reizen. Even weg, een nieuwe of andere omgeving, al is het maar voor een paar dagen, liever een paar weken. Een vakantie dicht bij huis, of op rijafstand, lijkt nog steeds de beste optie. Wat denk je van Karinthië, een ‘feel good’ vakantie midden in de natuur? Je kan zelfs een gratis vakantiereis naar dit mooie gebied winnen. Wil je verder van huis? Local Hero verteld over verre, maar tegelijkertijd duurzaam reizen.

Als je gaat reizen is de trend lichtgewicht. Maar je wilt wel lekker comfortabel slapen. Lees alles over een goede nachtrust en een compacte en lichtgewichte keuze in dit magazine. Ook voor andere belangrijke hulpmiddelen voor je reistocht hebben we aandacht in dit magazine: lopen met stokken, bescherming tegen teken en de juiste zonnebril. Voor al deze zaken geldt: laat je inspireren en wanneer je de juiste ’gear’ zoekt, laat je dan ook goed informeren. Ga voor dit advies naar jouw lokale of regionale Outdoorspecialist!

Wil je op de hoogte blijven van het Buiten Gewoon Goed nieuws, de mooiste producten, reisverhalen en nog veel meer, abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram. Kijk voor meer informatie op www.outdoorspecialist.nl.

Veel leesplezier!

Eddy Huissoon
outdoorspecialist.nl

Terug naar het overzicht