Buiten Gewoon Goed wintermagazine nu GRATIS verkrijgbaar

Door Outdoorspecialist - 27 november 2020 - Buiten Gewoon Goed Magazine
Buiten Gewoon Goed wintermagazine nu GRATIS verkrijgbaar

De wintereditie van het eerste jaar van het outdoor lifestyle magazine Buiten-Gewoon-Goed is uit! Ga snel naar jouw Outdoorspecialist en haal dit GRATIS winternummer op of lees het magazine hier digitaal.

De winter is begonnen en helaas, we wonen niet bepaald in een tropisch zonnig land, dus het kan koud zijn, maar ook hard waaien en ook nog eens flink regenen. Voor alle koukleumen onder ons kan dat wel eens vervelende situaties opleveren. Als je comfortabel buiten wilt doorbrengen, moet je jezelf dus goed, droog en warm kleden. Maar hoe doe je dit zonder eruit te zien als een ingepakt bolletje? In deze uitgave lees je alles over thermokleding en hebben we 6 tips om goed voorbereid aan je heerlijke winterwandeling te beginnen.

En als je goed aangekleed en voorbereid het winterweer wil trotseren, wat zijn dan leuke en avontuurlijke mogelijkheden? Je kan bijvoorbeeld gaan wandelen in de hippe wandelbestemming Georgië. Je kan daar kiezen voor een dagtocht of meerdaagse tocht en krijgt persoonlijke ondersteuning van een lokale gids. Of sneeuwschoenwandelen op rackets en door een stil winterlandschap stappen. Dat klinkt heerlijk toch, en dat is het ook. Maar wat moet je nou meenemen tijdens een sneeuwschoenwandeltocht? Het antwoord lees je in dit nummer.

Tot slot hebben we veel inspiratie voor je als je een origineel cadeau zoekt voor de komende december maand. Zowel voor het Sinterklaasfeest als voor onder de Kerstboom, je kan in de cadeauspecial diverse opties bekijken. Wat de tips allemaal gemeen hebben is dat de producten origineel zijn. Maar ook functioneel, duurzaam en zeer handig in gebruik. Dus als je even niet weet wat je moet vragen of moet schenken, kun je altijd aan jouw lokale outdoor specialist denken. 

Veel leesplezier! 

Eddy Huissoon,
Outdoorspecialist.nl

Terug naar het overzicht