Buiten Gewoon Goed winter editie

Door Outdoorspecialist - 29 december 2021 - Buiten Gewoon Goed Magazine
Buiten Gewoon Goed
Buiten Gewoon Goed winter editie


In dit winternummer vind je weer veel informatie voor de outdoorliefhebber, die zich door de winterse weersomstandigheden niet laat weerhouden. Waarom zou je ook? Wel is het verstandig om je goed aan te kleden. In het artikel ‘Warm in de winter’ gaan we dieper in op het ‘laagjessysteem’ wat we in de outdoorkleding graag gebruiken en zoomen we in op de 1e en 2e laag en dan ook nog met de nadruk op de natuurlijke en functionele materialen zoals dons en merinowol.

Wil je de outdoor beleven in de bergen, dan is dat helemaal een fantastische tijd. Ga wel zorgeloos op pad. Samen met de NKBV besteden we aandacht aan preventie en een goede voorbereiding, of je nu (offpiste) gaat skiën of gaat (sneeuwschoen)wandelen. Ga je sneeuwschoenwandelen, dan hebben we voor jou handige tips en behandelen we ook diverse fantastische gebieden voor deze winter-outdoor activiteit, die in populariteit enorm toeneemt.

Met de feestdagen voor de deur, begint ook weer je zoektocht naar de beste en origineelste cadeaus. Een hartstikke gezellige tijd van het jaar, maar zowel voor Sinterklaas als voor de kerst is het elk jaar weer een hele opgave om een leuk cadeau te vinden. Om te voorkomen dat je hoofdpijn van het zoeken krijgt, hebben wij enkele cadeautips voor je uitgewerkt, ter inspiratie.

Veel leesplezier!

Eddy Huissoon

Terug naar het overzicht