Buiten Gewoon Goed magazine herfst is uit

03 september 2021 - Buiten Gewoon Goed Magazine , Nieuws
Buiten Gewoon Goed magazine herfst is uit

De zomervakantie is weer voorbij, we gaan ons voorbereiden op de herfst. Een beter moment om naar buiten te gaan dan de herfst, is er niet! De prachtige kleuren maken zelfs een eenvoudige wandeling tot een bijzondere beleving. In dit nummer van Buiten Gewoon Goed vind je volop inspiratie om eropuit te trekken.

We hebben prachtige verhalen over de vijf hoogste watervallen van de Alpenlanden, maar ook over wandelen in Noord-Brabant. Het Hertogenpad is een belevenis van 238 km, van Breda naar Roermond. Welke jas kan ik het beste kiezen tijdens deze outdoor activiteiten? En met welke broek kan ik het beste wandelen? Lees onze adviezen in dit magazine.

De herfst is ook een mooie tijd voor een avontuurlijke reis, bijvoorbeeld kamperen in de wildernis van Namibië. Vergeet dan niet een goede verrekijker, dat verrijkt je outdoor ervaring. Voor al deze zaken geldt, wanneer je de juiste “gear” zoekt laat je dan goed informeren. Ga voor dit advies naar jouw lokale of regionale Outdoorspecialist en laat je inspireren.

Wil je op de hoogte blijven van het Buiten Gewoon Goed nieuws, de mooiste producten, reisverhalen en nog veel meer, abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.

Veel leesplezier!

Eddy Huissoon outdoorspecialist.nler.

Terug naar het overzicht