Blog

Ontdek de wereld op twee wielen Ontdek de wereld op twee wielen
Door Outdoorspecialist - 12 april 2024 - Advies, Nieuws
Of je nu een fanatieke bikepacker bent die de wildernis verkent of dagtochten maakt met je trekkingbike, er is altijd een fietsavontuur die bij jouw wensen past. Lees meer.
Lees meer
Outdoorspecialist Bikepackdag Outdoorspecialist Bikepackdag
Door Outdoorspecialist - 02 april 2024 - Nieuws
Laat je inspireren op maandag 20 mei 2024 (tweede pinksterdag) en kom naar de tentenshow van Outdoorspecialist Soellaart in Haarlem. Tijdens dit weekend zijn er 150-200 tenten opgezet. Een ongedwongen evenement speciaal voor vakantiegangers en kampeerders die tenten willen zien, voelen en ruiken en eventueel ook aanschaffen. Lees meer.
Lees meer
Buiten Gewoon Goed Lente-editie 2024 Buiten Gewoon Goed Lente-editie 2024
Door Outdoorspecialist - 02 april 2024 - Buiten Gewoon Goed Magazine
Lees meer over de lente-uitgave van deze maand met onder andere een wandelspecial en meer over trailrunning.
Lees meer
Wandelen met compressiekousen Wandelen met compressiekousen
Door Outdoorspecialist - 25 januari 2024 - Columns, Voetklachten
Wie kent het niet: na een dag lopen of lang staan trek je je sokken uit en staat de afdruk van de sokkken in jouw onderbenen. Heb jij hier ook wel eens last van? Dan kan een compressiekous met opbouwende compressiedruk je zeker helpen. Lees meer.
Lees meer
Column Natasha Bloemhard: Slow Forward Column Natasha Bloemhard: Slow Forward
Door Outdoorspecialist - 19 januari 2024 - Columns
Ik ben een fanatieke mountainbiker, heb zelfs 5 jaar van mijn leven wedstrijden gereden dus zo hard mogelijk over de trail knallen is een tweede natuur van mij. Wedstrijdrijden doe ik allang niet meer, maar het gas geven ben ik nog steeds niet verleerd. Nu race ik tegen de klok en deel ik mijn tijden met een mountainbikevriendinnetje. Lees verder.
Lees meer
De 6 mooiste winterwandelgebieden van Nederland De 6 mooiste winterwandelgebieden van Nederland
Door Outdoorspecialist - 12 januari 2024 - Reistips binnenland
In de wintermaanden is het soms verleidelijk om de hele dag binnen te blijven zitten, lekker weg van de kou. Toch is dit juist dé tijd van het jaar om de wandelschoenen aan te trekken en de natuur te verkennen. Je houdt er je conditie mee op peil en het is ook goed voor je gezondheid. In de sneeuw verandert je dagelijkse ommetje ineens in een tocht door een winterwonderland, zodat je wandeling nooit saai wordt. Benieuwd naar de 6 mooiste winterwandelgebieden in Nederland? Lees verder.
Lees meer
Arctic Adventure. Op avontuur in Lapland. Arctic Adventure. Op avontuur in Lapland.
Door Outdoorspecialist - 25 december 2023 - Reistips buitenland
Een week lang in Lapland op jacht naar het Noorderlicht en met husky’s door de naaldbossen dwalen. Althans, dat was het plan. Maar het werd veel meer dan dat. Want, waar ik dacht dat mijn bucketlist uit deze twee dingen bestond, kwam ik er achter dat er veel meer was. Lees meer.
Lees meer
5 Kleine Wintersportgebieden 5 Kleine Wintersportgebieden
Door Outdoorspecialist - 08 december 2023 - Reistips buitenland
Ben jij een echte wintersportliefhebber, maar wil jij liever genieten in een rustige omgeving, zonder de hectiek van de overvolle, toeristische wintersportgebieden? Wij zetten 5 kleine wintersportgebieden voor je op een rij. Lees verder.
Lees meer
Winacties Outdoorspecialist Winacties Outdoorspecialist
Door Outdoorspecialist - 01 december 2023 - Winactie
Wil jij kans maken op onder andere een warm jack, skibril, heuptas of zelfs een vakantiepakket voor 2 personen naar het Zillertal? Lees verder.
Lees meer
Care. Repair. Replace. Acties Care. Repair. Replace. Acties
Door Outdoorspecialist - 30 oktober 2023 - Duurzaamheid, Winactie
Avontuur en duurzaamheid gaan hand in hand bij Outdoorspecialist. Daarom staat de hele maand november in het teken van het onderhouden, repareren en inruilen van duurzaam geproduceerde outdoorproducten. Met voordelen voor zowel het milieu als de consument! WIN-WIN. Lees verder.
Lees meer
Column Natasha Bloemhard: Vrije uitloop Column Natasha Bloemhard: Vrije uitloop
Door Outdoorspecialist - 23 oktober 2023 - Columns
...ik vind wildernis vooral een gevoel. Een gevoel dat je toe moet laten en zelfs zo vaak mogelijk moet opzoeken. Lees verder!
Lees meer
Kramp in de voeten Kramp in de voeten
Door Outdoorspecialist - 16 oktober 2023 - Columns, Voetklachten
Waarschijnlijk is het een terugkerende klacht van wandelaars in de maanden maart, april, mei en juni. Op zich logisch te verklaren, men is flink aan het trainen voor de vierdaagse of voor een wandelvakantie die er aan zit te komen. Er wordt dus meer gelopen waardoor het logisch is dat er een overbelasting of kramp ontstaat. Lees verder.
Lees meer