Waar ben je naar op zoek?

Alles voor een perfecte ervaring
Gravelbiken

Geen mountainbike, geen racefiets. Banden met profiel, maar geen grote noppen. Een gebogen stuur, maar wel breed.Licht genoeg om makkelijk snelheid te maken, zwaar en stevig genoeg om offroad flink mee uit de voeten te kunnen. Waar moet je beginnen als je voor het eerst wil gaan gravelbiken. Je leest er alles over in onze blog!

Bekijk meer

 
Outdoorspecialist Survivalgids

Voor de echte avonturiers heeft Outdoorspecialist een Survival Gids samengesteld. Met deze handige tips en tricks kun jij in elke situatie overleven en zelf zorgen voor vuur en drinkwater en weet je als geen ander wat de prioriteiten zijn. Leer alles over outdoors overleven in de Outdoorspecialist Survival Gids.

Bekijk meer
 
Duinwandelen

Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen ligt in het midden van Noord-Brabant, grofweg midden tussen ’s-Hertogenbosch, Waalwijk en Tilburg. In totaal heeft het natuurpark een oppervlakte van ruim 3.500 hectare, wat neerkomt op ongeveer 5.000 voetbalvelden. Een perfect decor voor prachtige wandelingen! Outdoorspecialist zocht vier prachtige wandelingen uit in dit gebied. Benieuwd? Lees verder!

 
Wat zijn de juiste wandelschoenen voor jou?

Ons aanbod wandelschoenen is enorm uitgebreid. Zoveel keuze kan het ook lastig maken om de juiste schoenen voor jou te kiezen. Zie jij ook door de bomen het bos niet meer? Outdoorspecialist adviseert je graag! Met een korte video leggen we je graag uit wat de verschillen zijn tussen zolen, terreinen, pasvormen en waterdichtheid zodat je precies weet waar je op moet letten bij het uitzoeken van jouw nieuwe wandelschoenen!

Ontdek meer!
 

Outdoorspecialist , buiten gewoon goed

Outdoorspecialist, buiten gewoon goed.

Outdoorspecialist.nl is een unieke samenwerkingsvorm in de outdoor retailbranche. Zelfstandig opererende winkels uit heel Nederland, welke gespecialiseerd zijn in outdoor en BUITEN GEWOON GOED zijn in service en deskundigheid, hebben zich aangesloten. Alle aangesloten winkels staan bekend als ‘local hero’ in hun eigen regio. Ze hebben toegang tot de beste internationale outdoormerken, getrainde medewerkers, verstand van zaken en kunnen je voorzien van de allerbeste service. Meer weten? klik hier.

  • Snelle levering door PostNL
  • Lokale outdoor specialisten samen in één webshop
  • Gratis bezorging bij bestellingen vanaf €50