Buiten gewoon goed
Winterse avonturen met Outdoorspecialist

Waar ben je naar op zoek?

Alles voor een perfecte ervaring
Voetklachten

Voetklachten kunnen je plezier in het wandelen of hardlopen enorm verpesten. Gelukkig zijn er manieren om deze voetklachten te voorkomen, te verhelpen of tot een minimum te beperken. De podoloog van Outdoorspecialist weet raad en helpt je graag weer op weg!

Lees meer

 
Herstwandelen

De herfst is misschien wel het allermooiste seizoen om er op uit te gaan; de natuur verkleurt en - biedt ook dichtbij huis - de mooiste plekken om er heerlijk op uit te gaan. Bekijk snel onze tips voor een heerlijke herfstwandeling.

Bekijk meer
 
Trailrunnen met Outdoorspecialist

Ga jij er ook zo graag op uit? De herfst is het perfecte seizoen voor wandelen of hardlopen in de natuur. Dat vinden wij ook en daarom organiseert Outdoorspecialist dit seizoen verschillende evenementen om kennis te maken met Trailrunnen of hiken. Ga samen met  ons én onze topleveranciers de natuur in en laat je verrassen door de mooie omgeving en de beste materialen.

 
Wat zijn de juiste wandelschoenen voor jou?

Ons aanbod wandelschoenen is enorm uitgebreid. Zoveel keuze kan het ook lastig maken om de juiste schoenen voor jou te kiezen. Zie jij ook door de bomen het bos niet meer? Outdoorspecialist adviseert je graag! Met een korte video leggen we je graag uit wat de verschillen zijn tussen zolen, terreinen, pasvormen en waterdichtheid zodat je precies weet waar je op moet letten bij het uitzoeken van jouw nieuwe wandelschoenen!

Ontdek meer!
 

Outdoorspecialist , buiten gewoon goed

Outdoorspecialist, buiten gewoon goed.

Outdoorspecialist.nl is een unieke samenwerkingsvorm in de outdoor retailbranche. Zelfstandig opererende winkels uit heel Nederland, welke gespecialiseerd zijn in outdoor en BUITEN GEWOON GOED zijn in service en deskundigheid, hebben zich aangesloten. Alle aangesloten winkels staan bekend als ‘local hero’ in hun eigen regio. Ze hebben toegang tot de beste internationale outdoormerken, getrainde medewerkers, verstand van zaken en kunnen je voorzien van de allerbeste service. Meer weten? klik hier.

  • Snelle levering door PostNL
  • Lokale outdoor specialisten samen in één webshop
  • Gratis achteraf betalen met Riverty