Zomerse avonturen met Outdoorspecialist
SALE BIJ OUTDOORSPECIALIST
Shop je favoriete wintermerken nu met korting!
SALE BIJ OUTDOORSPECIALIST
Shop je favoriete wintermerken nu met korting!
SALE BIJ OUTDOORSPECIALIST
Shop je favoriete wintermerken nu met korting!

Waar ben je naar op zoek?

Alles voor een perfecte ervaring
Voetklachten

Voetklachten kunnen je plezier in het wandelen of hardlopen enorm verpesten. Gelukkig zijn er manieren om deze voetklachten te voorkomen, te verhelpen of tot een minimum te beperken. De podoloog van Outdoorspecialist weet raad en helpt je graag weer op weg!

Lees meer

 
Op huttentocht met de kinderen

Op avontuur in de bergen samen met de kinderen. Lees hier hoe je de kids zover krijgt dat ze mee gaan wandelen en daarna waarschijnlijk niets meer anders willen.

Lees meer
 
Wandel Special

Ontzettend eenvoudig, verbazingwekkend effectief en wetenschappelijk bewezen studie na studie: elke dag een aantal minuten wandelen kan je gezondheid, lichaam en geest transformeren. Kom in beweging met Outdoorspecialist en lees alles over wandelen en je gezondheid in onze Wandel Special

 
Wat zijn de juiste wandelschoenen voor jou?

Ons aanbod wandelschoenen is enorm uitgebreid. Zoveel keuze kan het ook lastig maken om de juiste schoenen voor jou te kiezen. Zie jij ook door de bomen het bos niet meer? Outdoorspecialist adviseert je graag! Met een korte video leggen we je graag uit wat de verschillen zijn tussen zolen, terreinen, pasvormen en waterdichtheid zodat je precies weet waar je op moet letten bij het uitzoeken van jouw nieuwe wandelschoenen!

Ontdek meer!
 

Outdoorspecialist , buiten gewoon goed

Outdoorspecialist, buiten gewoon goed.

Outdoorspecialist.nl is een unieke samenwerkingsvorm in de outdoor retailbranche. Zelfstandig opererende winkels uit heel Nederland, welke gespecialiseerd zijn in outdoor en BUITEN GEWOON GOED zijn in service en deskundigheid, hebben zich aangesloten. Alle aangesloten winkels staan bekend als ‘local hero’ in hun eigen regio. Ze hebben toegang tot de beste internationale outdoormerken, getrainde medewerkers, verstand van zaken en kunnen je voorzien van de allerbeste service. Meer weten? klik hier.

  • Snelle levering door PostNL
  • Lokale outdoor specialisten samen in één webshop
  • Gratis achteraf betalen met Riverty