Buiten gewoon goed
Wij helpen je bij elke stap
Buiten gewoon goed
Wij helpen je bij elke stap

Waar ben je naar op zoek?

Alles voor een perfecte ervaring
Kies de juiste outdoorkleding

Wanneer je er op uit gaat is het van belang dat je je warm, comfortabel en droog kleedt. Om de juiste outdoorkleding bij jouw outdooractiviteit te kiezen, kun je gebruik maken van het drielagen-systeem. Daarbij kies je voor meerdere lagen waarmee je optimaal gekleed bent voor jouw outdooravontuur. Wil je weten hoe? We leggen het je graag uit!

Bekijk meer
 
Outdoorspecialist en RTL Snowmagazine

RTL Snowmagazine is met het langstlopende wintersportprogramma op de Nederlandse televisie. Een programma vol informatie, tips en weetjes over de verschillende skigebieden en wintersport in het algemeen. Naast de mooiste skigebieden bezoeken de presentatoren ook regelmatig bij onze lokale Outdoorspecialisten voor het beste advies en de nieuwste collecties op het gebied van wintersport.

Bekijk meer
 
Winterwandeltips

In alle rust genieten van de stilte van het winterse natuurlandschap om je heen, terwijl de sneeuw zachtjes onder je voeten knarst. Wat is er fijner dan een winterse wandeling? Wandelen in een besneeuwd skigebied vergt wel een net iets andere aanpak dan een ommetje thuis. Met deze tips maak je van een winterwandeling een succes.

Ontdek meer
 
Wat zijn de juiste wandelschoenen voor jou?

Ons aanbod wandelschoenen is enorm uitgebreid. Zoveel keuze kan het ook lastig maken om de juiste schoenen voor jou te kiezen. Zie jij ook door de bomen het bos niet meer? Outdoorspecialist adviseert je graag! Met een korte video leggen we je graag uit wat de verschillen zijn tussen zolen, terreinen, pasvormen en waterdichtheid zodat je precies weet waar je op moet letten bij het uitzoeken van jouw nieuwe wandelschoenen!

Ontdek meer!
 

Outdoorspecialist , buiten gewoon goed

Outdoorspecialist, buiten gewoon goed.

Outdoorspecialist.nl is een unieke samenwerkingsvorm in de outdoor retailbranche. Zelfstandig opererende winkels uit heel Nederland, welke gespecialiseerd zijn in outdoor en BUITEN GEWOON GOED zijn in service en deskundigheid, hebben zich aangesloten. Alle aangesloten winkels staan bekend als ‘local hero’ in hun eigen regio. Ze hebben toegang tot de beste internationale outdoormerken, getrainde medewerkers, verstand van zaken en kunnen je voorzien van de allerbeste service. Meer weten? klik hier.

  • Snelle levering door PostNL
  • Lokale outdoor specialisten samen in één webshop
  • Gratis bezorging bij bestellingen vanaf €50